Jump to content

4tys7en

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 4tys7en

  1. Hocam yardımlarınız için size çok teşekkür ederim, bu dediğiniz yöntemi de yakın zamanda deneyeceğim. Bu arada zaten advpack.muilerin bulunamamasıyla alakalı her forum konusunu google da adeta içtim kaç gündür :) gönderdiğiniz linkleri de incelemiştim ama kesin bir sonuca ulaşamamıştım. en sonunda bu iso dan vazgeçip http://www.tnctr.com/topic/234255-xp-sp3-lite-2014-v1-255-mb-6-7-dkda-kurulur/ bu linkte bulunan yaklaşık 250 MB lık lite xp yi indirdim, nb100 ün sata ahcı driverlarını nlite ile içine entegre ettim, Biostan AHCI modunu açıp kurulumu yaptım şuanda sorunsuz çalışmakta netbook :) birazdan ufak tefek kalan sürücüleri de kurup, kullanıma hazır halde teslim edeceğim, tekrar çok teşekkür ederim yardımlarınız için :) :)
  2. Sorun maalesef çözülmedi, WintoFlash programı kullanınca açılıyor ama rufus kullandığım zaman usb gözükmüyor ve ntldr eksik hatası veriyor. Yapabileceğim başka birşey yok mu? Advpack dosyalarını bir türlü bulamıyor
  3. Hocam usb ye yazma olayının daha 4 te 1 i anca bitti, hala devam ediyor ama benim ayrıca demek istediğim birşey var, açıkçası rufus çok basit ve güzel bir program ancak ben sanırım kullanmasını bilmiyorum, bugüne kadar hangi xp denemesinde kullansam boot da usb gözükmedi ve çalışmadı, sizin kullandığınız ayarlar nelerdir? ileride kendi bilgisayarıma format atarken win7 ve win8.1 için işime yarayabilir :)
  4. Başlattım, Bayağı yavaş ilerlese de yazıyor hala usb ye. Sonucu yine buraya yazacağım, İnşallah olur da benden kallavi bir hayır duası alırsın :)
  5. x4 hızından bahsettiğin sanırım 2 geçiş, 4 geçiş yazan kısım değil mi ? bir de herşeyi olduğu gibi mi bırakayım onun dışında ?
  6. Kardeşim senin satalı final sürümü 2 gündür nb100 netbook uma usb ile kurmaya çalışıyorum ancak maalesef hala başarabilmiş değilim. Advpack.mui nin yerini bulamıyor txtsetup.inf dosyası. bunun hakkında konu açtım acil cevaplarsan sevinirim :) konunun linki --> http://www.tnctr.com/topic/249002-advpackmui-hatasy-acil-yardym/   şimdiden teşekkürler :)
  7. Arkadaşlar öncelikle merhaba, toshiba nb100 netbook a http://www.tnctr.com/topic/247887-windows-xp-pro-sp3-tr-nisan-2014-guncel/ buradan indirdiğim satalı final sürümü usb den kurmaya çalışıyorum, herşeyi doğru yapmama rağmen   xp kurulurken  advpack.mui  ie4uinit.mui  iedkcs32.mui  ieframe.mui  mshta.mui  msrating.mui  jscript.mui  kur esnasında bu dosyaları bir türlü bulamıyor. I386 yı kontrol ettim, bu dosyaların hepsi içerde bulunmakta ancak katılımsız kurulum otomatik olarak bulamıyor nedense. Sanırım txtsetup.sif dosyasında ki mui leri mu_ yapmak gerekiyormuş ama birçok şey denememe rağmen hala aynı hatayı veriyor. Lütfen acil yardım edin 2 gündür uğraşıyorum.
×
×
  • Create New...