Jump to content

baris112

Üye
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by baris112

  1. Arkadaşlar ben 2. partiyi indiremedim media sitesi sorun veriyor yardımcı olabilirmisiniz.
  2. Merhaba arkadaşlar. İphone de kullanılmak için takip proğramı lazım.Bilgisi olan varmı veya işe yarıyormu.
  3. Öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar. Ben yazılım konusunda hiçbir bilgiye sahip değilim dilinide bilmiyorum sadece verilen ödevi nasıl yaparım onu öğrenmek istedim.
  4. Arkadaşlar ödev konusu bir proğram var bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. Ürünün son kullanma tarihini gösterecek proğram.Örneğin biz üretim ve son kullanma tarihini giricez proğram bize zamanı  gelince uyarı vericek.Çok basit vede amatörce bişey olabilir çünkü bu ödev. Çok önemli vede ödevin zamanı yaklaştı bu benim için dersten geçme notu olacak  :) İlgilenen arkadaşlar özelden veya telden görüşebiliriz.  
  5. Arkadaşlar ödev konusu bir proğram var bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. Ürünün son kullanma tarihini gösterecek proğram.Örneğin biz üretim ve son kullanma tarihini giricez proğram bize zamanı  gelince uyarı vericek.Çok basit vede amatörce bişey olabilir çünkü bu ödev. Çok önemli vede ödevin zamanı yaklaştı bu benim için dersten geçme notu olacak :) İlgilenen arkadaşlar özelden veya telden görüşebiliriz.
  6. sanırım bu proğ. karşı bilgisayarlarada yüklemek gerekiyor
  7. Merhaba arkadaşlar ben "Remote Computer Manager" proğramını kullanabilen bi arkadaştan yardım istiyorum. Veya ağdaki tüm pc leri nasıl izleyebilirim hangi proğ. daha kolay ve verimlidir. (Hastanede bilgi işlemde kullanılcak kötü amaç asla yok.)
  8. Sevgili murat sanki herkese danışmış herkesin görüş düşünce ve önerisini almış gibi herkese uygun herkesin kullanabilceği HARİKÜLADE çalışma ortaya koymuşsun. Senin sayende para kazananlar var ALLAH RAZI OLSUN.
  9. Arkadaşlar ben bunu cd ye yazdırdığım zaman format atamıyorum.yavaş hızlı orta şeker her türlü denedim cd den format olmuyor.kaç değişik bilgisayarda denedim sadece 1 tane bilgisayarada usb den kurulum oldu.acaba hatayı nerde yapıyorum bilgisi olan varmı.
  10. eski sistem üzerinde yapılan birkaç değişiklik ile 2014 süsü verilmiş çalışma :) aynı sitem awengers denen bi arkadaşın vardı yıl 2010 du :)))
  11. Arkadaşlar grundig laptop var. orijinal sistem win8 ama ben.win7 kurmak istedim herzaman kurduğum sistemlerden kurdum ama windows logusundan sonra öylece kalıyor açılmıyor.uefi ayarınıda yaptım yinede sorun devam ediyor acaba ne yapmalıyım nerde hata yaptım.
  12. maalesef öyle bi yere yüklemişsinki indiremedim
  13. teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim.sizinle nasıl iletişim kuralım
  14. Arkadaşım ben sadece proğramı duydum fazla bilgim yok.detay hakkında bişey söylemiycem.ama demo olarakta gördüğüm birkaç proğram var.ben onları size özelden yazayım daha iyi olur.
  15. Teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş.Dediğin doğru aynen olması gerekeni söylemişsin. Bakalım sitede bu işi yapan kimler var irtibata geçeyim. Saygılar teşekkürler.
  16. arkadaşlar o çok geniş bilginizi paylaştığınız için teşekkürler ahh keşke birde paylaştığınız bilginin içeriğini kendinizde bilseydiniz :)  ben onların hepsini gördüm sadece demo dan ibaret oysaki bana sürekli kullanacağım sürüm lazım. yinede teşekkür ederim
  17. Merhabalar. Ben spor salonu çalıştırıyorum ve bana spor salonu takip proğramı lazım. Herhangi bi proğram olabilir önemli değil.  Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. Eğer konuyu yanlış yere açtıysamda özür dilerim. Konuyla ilgisi olan yokmu acaba
  18. Sevgili köylü herzaman diyorum senin sistemleri çok eskilerden beri kullanırız ve en ufak bi sıkıntısını görmedim.Maşaallah sen çok hızlısın senin hızına yetişemiyoruz.Seni stabil-görsel vede sorunsuz sistemlerle tanıdık hep öyle kal.
×
×
  • Create New...