Jump to content

theoben

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About theoben

Recent Profile Visitors

458 profile views

theoben's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Teşekkürler arkadaşlar sanal kurmayı ve en son arkadaşın önerdiği programı bulup işinizi görüyormu diyeceğim sürpriz olacak yapabilirsem yapamazsam da artık laptoplarına sağlam bakacaklar sağolun.
  2. hocam kişi Tamirci araca bir parça takıyorlar araçtaki arızayı çıkarıyor o program varmış içinde, bilgisayarları dağılmış sebebi bu imiş sevdiğim bir usta (öyle paraya tamah edip motor inecek diyen bir usta değil ) faydam olsun istedim de back up olmamış sebebini anlamadığım için
  3. eski laptopda xp kurulu ve içindeki programlar xp de çalışmakta yeni bir laptopa yedekleme yapıp çalışabilirmi çünkü eski laptop menteşeleri kasası eskidi yeni kasa yeni makinada aynı içindekilerin olmasını sağlayabilirmi bu yedekleme uygulamaları ile yedek alınınca ? windows tabletlerede bu aktarım olursa laptop yerine tablet kullanılabilirmi konu yanlış yere açıldı sorunlar ve cevaplar köşesi göremedimde.
  4. Ekran kartı firmasına mail atmıştım powergate ürünün driveri nerde diye iki gün sonra maile link atmışlar nvidia sitesinden gtx1050 ti diye geri mail attım üzerinde ki 350 power supply var 6 lı pin yok bunda dediğimde en az 500 lük power sup olmalı yazdı. şimdi power sup alınca ki fiyatları uçuk görüyorum o ekran kartını deneme fırsatı bulacağız kutusunda faturası birde nasıl takılacağına dair belge var da okunası değil ... Laptopun sessizliğine alışmışım işlemci fanı gürültülü çalışıyor macunu yenilediğim halde. Yan kapağı takılınca sesi azalırsa, birde kasa fanı takılı değil belki düzelir, kasa da eski buna nasıl bir kasa alınacak? derdi bitmeyecek gibi görünüyor fiyat iyiyse dursun hayatımda hiç karlı bir işim ticaretim olmadı budamı öyle oldu diye düşünüyordum. Bilgisayarın geçmişi firmada kullanmış firma kapanınca bilgisayarını almış depoya koymuş atıl duruyormuş ekran kartınıda kuzeni kullanmış yenisini alınca iade etmiş ... fiyat iyiyse adam etmeye değerse benide memnun ederse diye yazdım.
  5. Ana Kart : Gigabyte ga-h97-hd3 SSD : Toshiba 240 gb HDD: WD 500 gb ( ana karta bağlantısı var ama görmüyor ya arızalı yada yanlış bağlantı ) Ram : Kingson 8 gb ( 1300 mü 1600 mü anlamadım) İşlemci : İ5 4.Nesil Ekran Kartı : POWERGATE PG-GTX1050TI-D5-4GB GDDR5 128 Bit ( ana kartı takılı değil kabloları yok sürücü buluruz galiba) Monitör : AOC Marka 22 inch klavye a4 tech DVD sürücü var kasa snoopy kasa fanı takılı değil . ( yeni kasa alıp içindekileri aktarsam diyorum ekran kartı girişi bir tane var nette baktım iki soket ana karta bağlananıda var tek bağlantılı olanda var hangisini almalı ? rami arttırsam bu masa üstü ile world of tanks , pupg vb oyunlar rahat oynanabilirmi . ilk kez masaüstü aldım çok sesli çalışıyor işlemci fanı ile power suply den gelen ses normal mi ? Termal macun işlemcide kullandım temizliğini de yaptım ama. Sizce fiyat ve performans olarak uygunmudur. Fiyat : 3500 TL (asus k72 jr i3 -17 inch -laptopu satacağım )
  6. hocam gamelop hata veriyor diye formatlıyorum sitede hangi win7 varsa bende orjinal var güncelleme olayından vede sitede daha verimli çalıştığına inandığım sürümler var diye tercih ediyorum daha önce hiç başıma gelmedi ekran kartı üç tane var hepsini denedim yüklenmediği gibi virüs var trojan var bi sürü şey buldu microsoftun programı bilginize ben yine format çekeyim konu dikkatinize.
  7. bugün sabah indirdim Asus k72jr i3 laptopa kurdum ekran kartını yüklememekte ısrar ediyor bir türlü başaramadım. güncelleme de yaptı epey lakin düzelme yok win7 profesyonel yüklemiştim home premium falanmı denemeli ? bugün sabah indirdim Asus k72jr i3 laptopa kurdum ekran kartını yüklememekte ısrar ediyor bir türlü başaramadım. güncelleme de yaptı epey lakin düzelme yok win7 profesyonel yüklemiştim home premium falanmı denemeli ? bu arada bir sürü trojan ve virüs buldu microsoft normal mi ?
  8. Samsung marka sd kart kullanırdım hep validenin telefona telefoncudan syrox aldım class 10 buda fazla fark olmaz dedik. Dalgınlıga sd kartı cıkar demeden cıkarttım hem babamın hem validenin ikiside bozuldu veri kurtarma programları buluyor laptopta görünmese de lakin scan diyoruz ne gelen var nede giden bir sonuca ulasamadım. icinde resimleri kurtarabileceğim bir uygulama varmı talan ettim her yeri epey de kurcaladım sonuc hala yok.
  9. Syrox marka 32 gb sd kartı bilgisayar görüyor disk yönetiminde, bu programla içindekileri atayım diyorum data recovery ile lakin update yapman gerekiyor diyor . Sürücü adını degistirip içine gireyim diyorum sürücü adı vermiyor program bilgisayar kendisi de disk yönetiminden vermiyor. Bir formülü varmıdır ?
  10. iki tane yükledim buradan ikiside pdf dosyaları açmadı program ekle kaldır dan da kalkmıyor regedite baktım bir sürü ayıklayıp silmekle uğraşmak format atacak hale geldi sanki bilgisayar ....
×
×
  • Create New...