Jump to content

JxRomeo

Üye
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Facebook
    http://facebook.com/bokyelan2

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

755 profile views

JxRomeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Merhaba, İş gereği ufak bir program/yazılım oluşturmak istiyorum ancak bu konuda nasıl ilerleyebilirim bir fikrim yok. Bu konu hakkında yönlendirebilecek biri olursa süper olur. Tamamen menü tarzında olacak, soru cevap şeklinde. Mesela A seçeneğine bastığında karşına bir açıklama çıkacak. Örneklemek gerekirse; ŞEHİRLER 1.İstanbul 1.1 İstanbul - Taksim Bu seçeneğe geldiğinde taksim ile ilgili açıklamalar detaylandırmalar vs olacak. 2.İzmir 3.Ankara @Doğru başlıkta oluşturmadıysam kusura bakmayın :) İyi çalışmalar.
  2. Selam, 64 bit windows 10 pro kullanıyorum, formatta sorun vardır belki diye farklı format indirerek denedim fakat yine düzelmedi
  3. Merhaba arkadaşlar, Bilgisayarımda ram 8 gb olmasına rağmen kullanılabilir 3,20 olarak görünüyor. msconfig kısmından bellek üst sınırı tikini de kaldırdım ama hala aynı. Çözüm önerisinde bulunabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum. Cihaz: Acer E5-551G İyi çalışmalar.
  4. Merhaba, Formatı attıktan sonra pc açılırken security boot fail hatası aldım Acer e5-551
  5. İyi günler ben oyun için en ideal sistemi arıyorum, şuan windows 7 kurulu ayarlardan mıdır bilmem CS:GO'da 30 fps alıyorum ki bu düşük Laptop özelliklerim İ5 3210M 2.50GHz Nvidia geforce 610m 2gb 6GB Ram
  6. Usb belleğe rufusla atıp usbden format atabiliyor muyuz bunu?
  7. İyi günler xperia Z kullanıcısıyım. Kablo ile bilgisayar bağlantısını kuruyorum, taktığım anda telefon titriyor ama bilgisayar bağlantıyı kuramıyor usb aygıt tanınamadı gibi hata veriyor. Xperia programını yükledim yine aynı aynı zamanda şarjda almıyor bu şekilde bir kaç kablo da denedim aynı ve şarjda da aynı problem var bazen takıyorum oynatınca şarj alıyor bazen direk alıyor bazen takıyorum 1dk sonra alıyor bazen telefonu reset atınca ama telefon kapalıyken her seferinde direk alıyor. Bunun sebebi neyden olabilir ?
  8. Elimde 3-4 adet laptop hard diski var, bunlara işletim sistemi yükleyemiyorum, kimi format kısmında diski görmez kimi yüklemede hata verir biçimlendirme yapmaz vb. Hard disk kutusu ile bunları bilgisayara bağladım, biçimlendirmemi istiyor görmek için, biçimlendirmeye çalışıyorum ama biçimlendiremiyorum. Bunları düzeltmemin bir yolu var mı ?
  9. Köylü arkadaşımızın paylaştığı linkler ölmüş alternatif olarak atacağınız var mı ? bluexpe de bir şey bulamadım  Windows to go nedir ?
  10. İyi günler   Biraz araştırdım ama flash belleğe ancak ubuntu işletim sistemi kurabildim. Bunun dışında en iyi bildiğimiz ve kullanışlı olan XP kurmak istiyorum fakat bu mümkün mü bilmiyorum. Flash belleğe windows xp kurmak mümkün mü ? Varsa da nasıl Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
  11. İyi günler Bi internet kafeye format atacağım. Fakat masaları çok ve oyun, film de yükleyeceğim. Bu yüzden tek tek yapmak fazlasıyla uzun sürer. Bu disk kopyalama işi nasıl oluyor yardımcı olabilecek var mı ?
  12. İyi akşamlar http://www.asus.com/Motherboards/P5G41TM_LX/ Bu anakart, intel core 3 destekler mi acaba? Kaldırabilir mi?
  13. Soğutucu aldım zaten 35 Tl'ye bimeks'den Packard bell lerin genel sorunu değilse ısınma sorun olmaz, bi şekilde ayarlanır. Ama işte tek korkum genel sorunu ısınma olabilir
×
×
  • Create New...