Jump to content

stormeagle

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

247 profile views

stormeagle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. win 8 için performans sürümü beklentisindeydim ama win 7 gelecek sanırım sadece?
  2. Artık neden "Performans" Sürümlerine güncelleme gelmiyor. En son ne zaman bileşenleri optimize edilmiş performans sürümü yayınladınız?
  3.   Yeni sürüm bekleye bekleye sistemim çürüdü. Ne zaman güncel hali yayınlanacak.
  4.     Windows 8.1 Onbuka Performans [ARALIK] ayının linkini göremedim. Win 8.1 64bit performans versiyonunun aralık ayı çıktı dediniz.
  5.   Bu sürümün, onbuka performans sürümünden farkı nedir? İkisinde de gerekli hız optimizasyonları yapılmış gözüküyor. Aradaki fark Windows 10 temasının entegre edilmiş olması mı ?   Ayrıca performans sürümünün Aralık sürümü yayınlandı mı?
  6. Yeni yayınlanan serilerde, bir öncekine göre sadece windows güncellemeleri mi entegre edildi yoksa daha farklı optimizasyonlar mevcut mu?   Yani Temmuz serisini indiren bir kişi Ağustos serisini indirdiği zaman aradaki tek fark windows güncellemelerinin entegre edilmiş olması mı?
  7. Evet, başlığa aldanmışım. Ağustos olarak gözüküyor.   Sürümler arası changelog yayınlanırsa daha güzel olur. İyi çalışmalar.
  8. Yüzlerce yabancı kaynaklı performans, lite, gamer v.s gibi sürümler denemiştim. Onbuka baya stabil ve güzel çalışıyor.   Yeni sürüm yayınlanacak mı? Format vaktim geldi ama yakın zamanda Eylül-Ekim paketi çıkacaksa boşuna bunu yüklemim tekrar.
×
×
  • Create New...