Jump to content

SemihMehmetoglu

Üye
  • Posts

    141
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by SemihMehmetoglu

  1. "KİNGHAZEadındaki şahıs kodlarımı decompile ederek çalışmalarımı çalmaktadır.

    7 Ağustos daki Google Chorme Çevrimiçi Yükleyici paylaşımımdan sonra dün de bir şeyler daha çalarak çalışmamı taklit etmiştir. Zaten kodlarımı decompile ettiğinin ispatı elimde mevcuttur. Online installer den tutun bir çok çalışmasında taklit ve kod hırsızlığıdır. Paylaştığım konular için saatlerce zaman harcarken bu şahıs uğraşmadan çalışmalarımı yürütüyor.

    hu5v97f.png

    be3ogbz.png

    1. SemihMehmetoglu

      SemihMehmetoglu

      *****'dan konuyu duymuştum, ve bunu olura, doğruluğa vardırabilecek kişiler forumda mevcut sadece elini taşın altına koyacak, 2 veya daha fazla kişiyle gözden geçirilerek haklı taraflar bulunabilir.

    2. (See 22 other replies to this status update)

  2. Elimden gelen bir şey varmış da yapmıyormuşum gibi bir hava oluştu sanırım bazı arkadaşlarda. Bana tepki olarak forumu bırakıyorlar. Sanki elimde silinme anının öncesinin yedeği varmış da geri dönmüyormuşum gibi bir düşünceleri var. Eğer olsaydı 6 ay öncesinin mesajları yerine oradan dönerdim. Niye daha güncel yedek yok diyebilirsiniz. Haklısınız, fakat bazen unutulabiliyor. Yeni sunucuya taşındığımızda yedek alma işlemini durdurmuşum. Veri kaybı her zaman olabilecek bir durum. Bazen ne kadar dikkat ederseniz edin, olabilir. Bugünkü OVH datacenter'inde kim bilir kimlerin ne yedekleri vardı. Hepsi uçtu gitti. Forumu bırakıp gittiğiniz yerlerde umarım daha iyisini bulursunuz.
     

    1. SemihMehmetoglu

      SemihMehmetoglu

      Forum bir Aile gibi, Böyle olası durumlarda aileyi terketmek yerine daha sağlam bağlarla biz burdayız diyebilmektir asıl mesele. Belki forma bi faydam olmamıştır yorum atmak veya  tebrik, Like atmaktan başka ama emeğinin olduğunu düşümdüğüm kişilerinde ayrılışı özdü açıkcası.
      Yinede İyiki Varsın TNCTR

    2. (See 4 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...