Jump to content

ElyDaimoN

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About ElyDaimoN

Recent Profile Visitors

81 profile views

ElyDaimoN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Şöyle bi sorun daha var: Windows başlatıyor yazısı eskisinden daha uzun süre kalıyor, daha sonra ise siyah bi ekran geliyor (bu 2 3 saniye -arada 5 saniye) bekliyor sonra lütfen bekleyiniz yazısı geliyor.Bu sorun yüzünden eski win7 ile tekrar format atmayı düşünüyorum.   Bu söylediğim sorun daha önce yoktu.Format atınca olmaya başladı. Win7 ultimate x64 format atmıştım.
  2. Evet dediğiniz gibi yüklüyorum fakat otocrack yüklemek istiyor musunuz diyor evete tıkladığım an daha bir şey gelmiyor ve sınırsız olmuyor.Pc yi yeniden mi başlatmam gerekli? Aralığa kadar güncellemer yüklü mü nerden bakabilirim acaba? Güncellemelerde de sorun çıkabilir mi? Yoksa yüklenmişmidir?   Diğer bi konu ise format atarken en başta 1 veya 2 yazmamı istiyor.Ben 1 i yazıp giriş yapmıştım.Neden böyle bir şey soruyor? 1 veya 2 tıklamamdaki farklılıklar nedir?   Bu kadar hızlı ilginiz için teşekkür ederim :) Crack, net ve c++ programları sonradanda olsa sorunsuz yükledim elinize sağlık :) Fakat şu formatın başında neden 1 veya 2 yazıp giriş yapın diye soruyor anlamış değilim.
  3. Turbobitten indircem diye canım çıktı.Her neyse indirdim DVD ye iso olarak yazdım.Formatı attım ne c++, net yüklemek için sordu ne de crack yapmak için sordu şimdi ne yapıcam ben? Zaten format atma ekranında donmalar oluyor.İlk kez böyle bi şey gördüm ben.Daha önceki win7 sistemlerimide burdan indirip kurmuştum sorunsuz.Kimse yanlış anlamasın ama olanlar böyle.
×
×
  • Create New...