Jump to content

dogandlx

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About dogandlx

Recent Profile Visitors

136 profile views

dogandlx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. yardımınız için teşekkür ederim :)  sorunsuz kurulum gerçekleştirdim saolun..
  2. dediğiniz gibi virüs programlarını devre dışı bırakıp rardan çıkardım ve şuan usb ye aktarıyorum. gelişmelerden sizi haberdar edip yardım alacağım. Teşekkürler..
  3. öncelikle merhaba bu  tür konularda yeniyim ve size birkaç sorum olacak. multi boot v6  indirip  zip dosyasından çıkartıp usb ye boot edilebilir hale getirebilmeyi başardım fakat sırasıyla bazı sorunlar yaşıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.   windows 8.1 kurmak istediğim zaman ' windows gerekli dosyaları yükleyemiyor hata kodu 0x8007025D mesajını alıyorum windows 7 kurmak istediğim zaman ise bana kurulum için gerekli iso dosyasını bulamayıp manuel aramak için bana soruyor. windows 8.1 PE çalıştırmak istediğim zaman yükleme bitip masaüstüne gelince mavi ekran geliyor ve reset atılıyor.   nerde hata yaptığımı bilmiyorum multi boot çalışmanızı çok beğendim ama kullanamıyorum. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  4. merhabalar  çok kısa bir sorum olacak. indirme işlemini gerçekleştirip dosyaları zipten çıkartıp usb ye başarılı bir şekilde boot etmeyi başardım. fakat  bende farklı sorunlar var.   windows 8.1 kurmak istediğimde   ' windows gereken dosyaları yükleyemiyor hata kodu 0x8007025D hatasını alıyorum windows 7 kurmak istediğimde kurulum aşamasında iso dosyasını bulamıyor. ve bana  iso dosyasını soruyor. windows 8.1 PE çalıştırmak istediğimde yükleyip açılınca hata verip kapanıyor.   lütfen bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim yapmış oldugunuz multi boot'u çok sevmeme  rağmen bir türlü kullanamadım :(
×
×
  • Create New...