Jump to content

senemia

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About senemia

Recent Profile Visitors

290 profile views

senemia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. oxitleme ypıp yapmadıgını lehimlernin üzerine bakarak anlayabilirsin. sararmaya dönme veya lemilernin etrafında siyaga yakın gres yag gibi izler var ise oxitlemiştir kart
  2. Faxconn G31MXP Serisi Anakartlar Oxitleme Yaptımı Veriyor Genellikle. Sorunu Çözmek için selülözik tiner ile fırçalayıp anakartı kurutup geri takabilirsin eminim çözülecektir.
  3. Öncelikle Merhaba Arkadaşlar. Yosemite.raw Dosyasını indirdim ve değerlerini kontrol ettim . sorun yok. bilgisayara kurulum sırasında yazılar birbirine giriyor . rehberlere ve yardım mesajlarına baktım . fake dosyası hariç hepsini silmem gerektiği yazıyordu sildim . silmeden önceki resim : sildikten Sonraki Resim : -x güvenli Komutu ile başlatınca gene aynı hatayı veriyor . intel i devre dışı bırakınca gene aynı hatayı veriyor . usb flash diski mi bozuk diye değiştirdim. raw dosayasının kontrol ettim gene olmadı. Bilgisayarım Özellikleri 2 Gb 1333 Mhz kingston Ram 500 Gb 7200 Rpm 2.5 imç HDD ECS h61m2-l2 anakart g620 İşlemci bu Resmi Kasa ve Anakartım :
  4. Öncelikle Merhaba Arkadaşlar   Atom 1.6 İşlemcili  2 GB Ramli  İntel Chipsetli Ekran Kartı Yok 500 Gb sata2 Hardisk Mini itx Bir Kasam var Watt Gücü 45 Dir.  Bu Bilgisayara Hangi İşletim Sistemini Kurmamı Önerirsiniz.  
  5. usb den boot etme şansımız yok mu kuracagım makinelerde media sürücü yokda 
  6. Öncellikle Merhaba.   Sitenize Yeni Kayıt Oldum ve Sürekli Takipciniz Olarak Merak Ettiğim Bir Kaç Soruyu Sormak İstiyorum.   Evde Fazladan Bir Bilgisayarım Var + 1 Adet'de Satın Alınmış Bir Domain    Benim Amacım Bu Domaini Evimde Bulanan Bilgisayarı Server Kullanarak Birbirine Bağlama (wordpress kuracagım)   Bu bilgisayarı wordpress kurabilmem ve dns ayarlarını yapıp ip ile nasıl eşleştirmem gerekir.   Statik İp Satın Aldım. Onunla ilgili bir sorunum yok.   Bilgisayarın Özellikleri :   Msı G41M Combo Anakart  Core 2 Duo 3,0 İşlemci Ekran Kartı On Board  500 Gb HDD 450 What Power    İnternetimiz SüperOnline 16 Mb  İndirme 2 Mb Yükleme Hızımız var.   Bu Sistemi Nasıl Bir Hosting'e veya Vps Server'a Çevirebilirim.
×
×
  • Create New...