Jump to content

masonhack

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About masonhack

Recent Profile Visitors

121 profile views

masonhack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. S.a Murat sistem için eline sağlık. Herşey gayet güzel ve sistem stabil çalışıyor. Fakat benim durumum biraz farklı ayrıca burda yeniyim kusuruma bakmayın. Şimdi win7 kullanıcısıydım herşeyi ayarlayıp formatımı attım. Driveleride yükledim hiçbir skıntı yoktu lakin bilgisayarımı açıp D sürücüsüne tıkladığımda biçimlendir uyarısı alıyorum. Bunun olması normal birşey midir? Yönet sekmesinden depolama birimlerine girdim D görünüyor fakat boş görünüyor içindeki bilgileri geri almam lazım. 1 2 program daha denedim faydası olmadı. Win7 ye tekrar dönsem sorunu çözebilirmiyim. D sürücüsünde daha önceden sıkıntı vardı. Kısaca içine birşy kopyala dediğimde hata veriyordur. Sürücüyü denetle yapınca sorun olmuyordu. win7 yüklüyken yaptığım bu onarmanında etkisi var mı onuda bilmiyorum. Şimdi bilgisayarıma tıkladığımda D sürüsü görünmüyor. Yardımcı olabileceklerden öneri alabilirmiyim. İçerdeki dosyalar çok öneml
  2. S.a murat kardeş. Benim pc de daha önce win7 kuruluydu bunu anlattığın şekilde yapıp formatı attım. Sistem gayet güzel ve stabil elime emeğine sağlık. Fakat D sürücünü tıkladığımda biçimlendir uyarısı alıyorum. Bilgisarım-yönet sekmesinde sürücüler görünüyor Fakat D sürüsü boş görünüyor içindekileri görmüyor yani. geri getirmem lazım içindekileri. 1 2 proğramda denedim sonuç alamadım. Şimdide D sürücüsü komple kayboldu :( Ama yine Bilgisayarım-Yönet sekmesinde görünüyor. bilgisayarda C E Flash disk A sürüleri görünüyor. D yine yok. Ne yapmam gerekiyor. Win7 ye geri dönsem olur mu diyede düşünüyorum.
  3. Kardeşim herşey çok güzel eline sağlık ama bende D sürücüsüne tıkladığın zaman diski biçimlendir diyor. Sonra D sürücüsü kayboldu halada yok piyasada. Daha önce win7 kuruluydu bende. D ile ilgilide birşey yapmadım (format disk ayırma vs.) Nasıl geri getirebilirim verileri. Bilgisayarım Yönet sekmesinde D götünüyor fakat disk boş görünüyor. Ne yaptımsada geri gelmedi.
×
×
  • Create New...