Jump to content

similes

Üye
  • Posts

    351
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1074 profile views

similes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Sony Vaio VPCEB32FM  Sony Usa sitesinden bulabilirsin driverlarını vs Amerikadan Gelme Laptop.
  2. Merhabalar, naptıysam kuramadım bi türlü şu maci.Komut olarak npci=0x2000 ve 3000 i de yazdım ama yine olmadı.Kafayı sıyırcam Biosta Hiç bi Ayar yok nerdeyse güncellemesine filan baktım bulamadım.Ahci driver filan indirdim bi değişiklik olmadı.Tahminimce ahci denen zımbırtı yüzünden ama onu açıcak yer bulamadım.Şimdiden teşekkürler. Sistem Bilgilerim : Windows 8.1
  3. Herkese Merhaba,   multimedya klavye kullanıyorum ve 4 numaralı fonksiyon tuşuna AL+F4 tuş kombinasyonunu tanımlamak istiyorum. Bunun için direk tuş tanımlaması yapılmıyor ama ben bir .dat - .bak vs tam uzantıları bilmiyorum bir dosya içerisine çalışan kodları yazıp fonksiyon tuşuna bu dosyayı tanımladığımda ekrrandaki mevcut penceriyi kapatmak için bu fonksiyon tuşunu kullanabilirim diye düşünüyorum..   Arka planda çalışan bu kodları bilen varmı? istediğim şekilde bir dosya çok basit bir koddan oluşuyordur diye düşünüyorum ama mümkünmü böyle birşey hiç bir fikrim yok..   yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler :)
  4. açıkçası nasıl birşey istediğinizi anlamadım ama excellde yapılmayacak birşey yok.. aşağıda örnek bir tablo oluşturdum yan tarafa butonlar ekleyerek tek tuşa bastığınızda ahmetin sorumlu olduğu mağazalarda hangi işi ne kadar yapmış tek seferde tek tuşa filtreleyebilrisniz bunun için de excell fe geliştirici sekmesinden makro kaydet kısmını kullanabilirsiniz..
  5. Merhabaler, Benim kullandığım laptop şirkete ait ve ben şirkette sabit ip kullanmak zorundayım ve ethernet ile bağlantı kuruyorum. ama eve geçtiğimde wifi ile çalışıyorum ve vpn bağlantısı kurarak şirket ağına katılıp evdende çalışmak zorunda olduğum zamanlar çok oluyor. Ama benim sıkıntım sabit kullandığım ip internette full yetki fakat wifiden otomatik alırsam çoğu sitelere kısıtlı erişim sağlıyorum. Bunun önüne geçmek için hem wifi için sabit hemde kablolu bağlantı için aynı sabit ip yi vermem lazım. Bunu yapmaya çalıştığımda ise aşağıdaki hatayı alıyorum bunun hiç bir çözümü yokmudur? Teşekkürler.
  6. Aslen çanakkale ama doğma büyüme istanbul avcılar
  7. Siz kafanızı büyük hayallerle doldurmaya bakın. Kafanız sonradan cebinizi parayla dolduracaktır. Benjamin Franklin
  8. Hayat akıp giderken avuçlarımdan.. Eğilip yerden toplayamıyorum parçalarımı.."
  9. İnsanların yaptığı sahte paralar kadar, paraların yaptığı sahte insanlarda vardır
  10. formda vardı arkadaşım bi arama yapsaydınız keşke..
  11. ISO dosyası hazırlayabileceğiniz kullanışlı bir program. Keygen mevcuttur. Boyut: 4,90 MB
  12. Ashampoo WinOptimizer bir sistem yapılandırma programıdır. Sisteminizden en iyi verimi alabilmeniz için gerekli iyileştirmeleri yapmakta ve size daha stabil çalışan bir sistem sunmaktadır. Keygen mevcuttur. Boyut: 16 MB
  13. Ashampoo Movie Shrink & Burn 3 ile dijital filmlerinizi ve video kliplerinizi diğer biçimlere hızlıca ve çok yüksek kalitede dönüştürebilir ve videolarınızın boyutlarını değiştirebilirsiniz. Üstelik yazılım ile videolarınızı DVD, Blu-Ray disk ve Video-CD olarak oluşturabilir ve oturma odanızdaki oynatıcı ile izleyebilirsiniz. Siz sadece sahip olduğunuz videoyu hangi cihaz üzerinde izlemek istediğinizi seçer ve dönüştürmek istediğiniz video biçimini ve maksimum dosya boyutu ayarlarsınız. Sahip olduğunuz videoları DVD oynatıcınızda, bilgisayarınızda, avuçiçi bilgisayarınızda ve hatta internet üzerinden seyredebilmek için uygun hale getirebilirsiniz. Ashampoo Movie Shrink & Burn videolarınızı ve filmlerinizi dönüştürür ve arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz için YouTube ve diğer video sitelerine videolarınızı yüklemenizi sağlar. Bu sayede arkadaşlarınız taşınabilir cihazlarıyla bile paylaştığınız videoları izleyebilirler. Hatta yazılımla kopya korumalı DVD videoları diğer biçimlere dönüştürebilir ve bunları DVD, Video-CD ve Blu-Ray disklere yazdırabilirsiniz. Crack mevcuttur. Yazılımın Yeni Özellikleri : Windows Vista işletim sistemi ile tam uyumluluk. Video-DVD oluşturma ve yazdırma. Büyük boyutlu filmleri parçalara ayırma. YouTube, Yahoo Video, MySpace TV, Metacafe ve DailyMotion video sitelerinde izlenebilmesi için yüksek kalitede videolar oluşturma. Verileri DVD ve Blu-Ray disklere yazdırabilme. Yeni kullanıcı arayüzü. Boyut: 25 MB Link Ölü.
×
×
  • Create New...