Jump to content

furopebelu

Üye
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by furopebelu

  1. Mesleğimle ilgili laf etmek size düşmez. Siz bilmeyenleri bu laf kalabalıklarıyla kandırırsınız ancak. Sunucuyu kapatıp localhosta ip yönlendirmesi yapmışsınız. Biz de bunu yedik. Siz de söz de mimarsınız ama bu kodlarla uğraşacak vakti nasıl buluyorsunuz anlayamadım. İster ciddiye alın ister almayın, keyfiniz bilir. Bilgi toplamanın hukuki ve vergi kaçırmanın mali bedellerini ödeyeceksiniz.

    • Like 3
  2. echo   Kokteyl Gerekli Bilgileri Topluyor... Bu Biraz Zaman Alabilir...
    ping 127.0.0.1 -n 5 >nul 2>&1

     

    Bu kısmı silmeyi unutmuşsunuz. 127.0.0.1 bu ip nedir yoksa sunucuza bilgileri gönderiyor olmayasınız? Neyse ki 10 yıllık webmasterım ki gözümden kaçmadı. Bu arada çarşaf çarşaf kod atıp da yapılan yorumları gizleyemezsiniz herhalde 4 yıllık üye olarak spoiler kullanmayı biliyorsunuzdur.

  3. Biz biliriz o bağış işlerini 100 tl bağış yapıyorsanız kaldırdığınız ne kadar kim bilir. Bağış adı altında meşrulaştır her türlü yasa dışı eylemi yap. Vergi de ödemezsiniz bu sayede. Vakıf kurun ona yapalım bağışları (!) kolaylık olur size.

    Alıntı

    merhaba daha öncede yazdığım gibi bu işten para kazanmıyorum. Linkler 7 senedir aynılar. Ve değiştirilme tarihleri içlerinde duruyor. Buna ek olarak proje paylaşmayıda bir süredir bıraktım ve websitemde kapalı dikkat etmediniz sanırım

    7 senedir sistemi güncellemiyor musunuz yani? Her ay güncelliyorum demiştiniz bir de. Demek ki aynı linkten istediğiniz dosyayı verebiliyorsunuz kendi ağzınızla yakalandınız. Eski linklere de güven olmaz bu saatten sonra.

    • Like 1
  4. EgeGrkn, 5 dakika önce yazdı:

    sadece yanlış anlaşılmanın önüne geçip konuyu kapattırıp güzelce hayatıma devam etmeye çalısıyorum.

    Konuyu kapattırıp güzelce keriz parası yemeye devam etmeye çalışıyorum deseydiniz işte o zaman dürüst olmuş olurdunuz. Bütün linkleri kaldırıp siteleri kapatmışsınız nereden indirip bakacağız acaba? Şimdi hiç değiştirip link falan atmayın "aptal" dediğiniz o insanlar o kadar da aptal değildir belki.

    • Like 1
  5. Konu neden silinsinmiş tartışılsın ortaya çıksın gerçekler yoksa korktuğunuz bir şey mi var? Yoksa burada yazılanları okuyup müşterileriniz kaçar diye mi korktunuz. Ayrıca yok öyle ben de canım sıkılınca bir iki konu sildireyim o zaman yönetime. Umarım banlanmakla kurtulmazsınız da gereken cezayı adli makamlardan görürsünüz.

  6. Olay patladıktan sonra şöyleydi böyleydi diye paçayı kurtarmaya çalışıyor madem lisans kontrolü varmış en başından neden söylemiyor? Ayrıca müşterilerine karşı kullandığı hakarete varan üslübu görüyorsunuz yarın daha neler yapacağı belli olmaz yorum sizin.

    • Like 1
  7. Adam iyi yere dükkan açmış yerleştirmiş backdooru elinde binlerce kullanıcının verisi vardır shift deleteyle kesin gider shell32.dll ye gömmediği ne mağlum geçmiş olsun kullananlara tüm şifrelerinizi değiştirin umarım ders olur bu olay hepimize.

    • Like 2
  8. Savaşmayın modifiye sistem yapın. Konu başlığına bak herkes kavga ediyor nasıl iş bu. Ben yine her ihtimale karşı taklaya gelirsek kilodumu hazırlayıp saatimi sabah 5 e ayarladım hayırlısı admin söz veremem diyorsa...

  9. sk8er_boi, 2 dakika önce yazdı:

    Sen yine de şakirt filan deme sağda solda. Fetöcülükten alırlar, patinajın kralını yaparsın.

    Nereden alacaklar vermezsiniz iplerimizi sayın admin değil mi, yoksa ?

  10. Aşk solcudur ne demek, hiçbir kural tanımaz demektir, halkın arasında aşkın gözü kördürün farklı şekilde söyleniş hali. Kimseye bir ima yapılmamış. Birbirimize saldırmak yerine argümanları tartışabilsek güzel olurdu.

    • Like 1
  11. Pardon sizin bilgi dolu konunuzdan sonra benim yorumum iş olsun diye oldu. İncelemeden denemeden bol smileyli teşekkür postu atsaydım hiçbir sorun olmazdı eminim ki. Burada Microsofta bile ne eleştiriler yapıyoruz, çok mu? Arkadaş rahatsızsa kendi gelip cevap yazsın.

×
×
  • Create New...