Jump to content

HP8L2017

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About HP8L2017

Recent Profile Visitors

214 profile views

HP8L2017's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Teşekkür ederim değerli hocam. Link verdiğiniz konuyu inceleyeceğim.
  2. Hocam, bu sürümün bir önceki versiyonu yüklü iken daha hızlı idi. Acaba siz eylül sürümünü mayısa güncellerken performans ayarlarını birebir aynı şekilde mi yapmıştınız? Yoksa değiştirdiğiniz ayarlar var mıydı? Teşekkürler.
  3. Sevgili @forjest ustam, ben arttı derken, süre arttı demek istemiştim. Yani bu sistemin eylül sürümünü silip yerine mevcut mayıs sürümünü yükledim. Bilgisayarın açılma ve kapanma süreleri uzadı. Daha geç açılıp kapanıyor demek istedim. Saygılarımla
  4. Merhaba @forjest üstad. "Windows 10 Enterprise Ltsb 2016 X64 Mayıs 2021 Türkçe" bu sürümü, aynı sistemin sizin hazırladığınız eylüldeki hali yerine temiz formatla kurdum. Ancak sistemin açılma ve kapanma süreleri gözle görülür şekilde arttı. Neden olabilir? Ne tavsiye edersiniz? Selamlar.
  5. Anladım, çok teşekkür ederim, gayet güzel açıkladınız. Saygılarımla
  6. Çok teşekkür ederim. Peki daha önce söylediğim gibi, benim mevcut sistemime güncelleme yapmam halinde sizin yaptığınız ince ayarların ve diğer düzenlemelerin bozulması söz konusu olabilir mi? Saygı bizden. Hürmetler.
  7. Değerli @forjest ellerinize sağlık. Ben uzun süredir bu sistemin eylül de yayınladığınız versiyonunu kullanıyorum. Fakat sisteme dokunmamak için hiçbir güncelleme yapmamıştım. Sanırım güncelleme yapsam sizin yaptığınız ince ayarlar gidecekti... Peki bu nisan güncellemesinde eylüle göre neler değişti? Format atıp yeni güncellemeyi yüklememi tavsiye eder misiniz? Eylül güncellemesi ile ilgili de bir sorunum yok aslında.
  8. Değerli @Forjest forumdaki diğer çalışmalar gibi sizinkileri de ilgiyle takip etmekteyiz. Acaba Şubat 2021 itibarıyla güncel olan sürüm üzerinde de çalışma yapıp paylaşabilir misiniz? Birde sanırım önceden sağ tık menüsüne ilişkin eklemeler yapıyordunuz ancak anladığım kadarıyla bu konuda yer alan paylaşımınızda böyle bir durum yok. Zahmet olmazsa onu da ekleyebilir misiniz? Teşekkürler.
×
×
  • Create New...