Jump to content

Ghostmlt

Üye
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Malatya

Recent Profile Visitors

2165 profile views

Ghostmlt's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

26

Reputation

  1. Sentetik testlere gerek bile yok ses geliyorsa ya kafa vuruyordur ya da son zamanlarıdır hdd yedeğini bir an önce alın derim.
  2. işte 2009 2010 2011 serilerinde sorun çıkarıyor
  3. Windows 8 kurmanı tavsiye ederim 8.1 değil düz 8 tam verimlilik istiyorsan sırılayacam adımları uygula 1- ccleaner ile mağza uygulamalarını kaldır 2- tnctr yapımı olan İNCE AYAR adlı programı indir gereksiz tüm servisleri o program ile kapat 3 - advanced systemcare ile son olarak tarat ardından kaldır o programı 4- başlangıç öğelerini kapat 5- yine tnctr yapımı cleaner programını kullan ara ara önbelleği temizlemiş olursun 6- Murat abinin yazdığı bat dosyasını da kullan farkı hissedeceksin.
  4. Bende bir Macbook Pro cihaz var windows kuruyorum ne yaptıysam bende ses diriverini tanıtamadım biraz daha araştırınca Apple eski macbook cihazlarına Boot Camp destek yazılımını desteğini kesmiş yani anlıyacağın cihazın eskiyse 2010 2011 2012 kurcalama en iysi internet receovery yaparak en son cihazın desteklediği Mac Os sürümünü kurman daha mantıklı olur chipsetler çok farklı işliyor mac tarafında ne kadar uğraşsanda illa bir yerde pürüz çıkıyor bazen ses bazen touchpad vs vs.
  5. İçinde macOS yüklü mü yoksa sadece Windows mu kurmuşlar önceden detaylı bilgi verirseniz yardımcı olurum
  6. hocam teşekkür ederim sorun düzeldi
  7. Hocam lakin Mojave’yi cihaz desteklemiyor yasal olarak patch yapmam lazım
  8. Hocam ilginiz için teşekkür ederim yarın sabah dükkanda deneyeceğim
  9. Ssd değiştim hocam yine aynı
  10. hocam başarısız yine usb belleği görmüyor malesef
  11. Teşekkür ederim hocam sabah dükkanda deneyeceğim inşallah bu sefer görür Usb belleği
  12. command r denedim başrısız kabloyla denedim başarısız windows üzerinden TransMac programı ile yazdırdım lakin usb yi görmedi boot ekranında birde balena etcher programı ile deneyeceğim teşekkür ederim ilginiz için rica etsem high sierra imaj dosyasını bulamadım link verme şansınız var mı
  13. hocam teşekkür ederim lakin bunlar da nafile denedim
  14. Selamın aleyküm hayırlı günler başıma bela olan bir cihaz var MacBook Pro early 2011 internet recovery hiç bir şekilde olmuyor başarısız sunucuya erişilemiyor hatası veriyor tarih saat düzgün denedim onu eski sürüm yüklemeyi denedim yine fiyasko son olarak Windows üzerinden TransMac programı ile yazdırım dmg dosyasını bu sefer de boot ekranında USB görünmüyor 3 kere denedim farklı imajları sonuç aynı konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olur sevinirim teşekkür
  15. yazılımı bulamıyorum Macbook da MacOs olmadığı için indiremiyorum
×
×
  • Create New...