Jump to content

salman66

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by salman66

  1. Hocam elinize sağlık flatlite yazdığını görünce hiç ikileme düşmeden direk yüklüyorum. Çok akıcı, seri ve de güzel bir sistem ile Windows 10'u taçlandırmissiniz. Benim tek istirhamim, acer spin cihazimda fiziksel parmak izini driverini da yüklememe rağmen çalıştıramadim. Bir tavsiyede bulunabilir misiniz? Çok teşekkür ederim.
  2. elinize sağlık mağazayı da eklediğiniz için ayrıyeten teşekkür ederim.
  3. elinize sağlık emeğiniz için teşekkürler. sonradan mağaza eklenebilir mi ?
  4. MrRush Hocam ellerinize sağlık. Uzun süre bize hediye ettiğiniz w10 FlatLite sürümlerini kullandım. Hala da kullanıyorum. Boşta ram kullanımı ve hız açısından değerlendirirsek sunduğunuz bu premium edition ile flatlite sürümleri arasında bir tercihte bulunmak istersek hangi sürümü tavsiye edersiniz ?
  5. Eyvallah hocam, cevap verdiğiniz için teşekkürler. Söylediklerinizi uygulayacağım.
  6. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam. Eski sürüme dönüş yapabilirim, büyük bir keyifle kullandığım bir sürümdü . Ama her iki sürüm de harika. Tekrar elinize sağlık.
  7. MrRush hocam elinize, emeğinize sağlık. Harika ve çok hızlı bir sürüm olmuş. 2018 den beri, diğer flatlite sürümünü hiçbir sorun olmadan kullanıp hayran kalmıştım. Bu ikinci versiyonu test için kurdum. Yalnız iki sorunla karşılaştım birincisi, klavyede bazı harflere bastığımda sayı olarak yazıyor. İkincisi ise, F4, F5 gibi tuşların üzerindeki parlaklık arttırma, azaltma gibi kısayol kombinasyonları çalışmıyor. ISO dosyasini indirmede ve rufus kurulumunda adımları eksiksiz attım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu güzel ve hızlı sürüm için tekrar teşekkür ederim...
×
×
  • Create New...