Jump to content

syskiller99

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by syskiller99

  1. Ben konuyu yanlış anladım hocam. Windows üzeründe çalısmalar yapan @forjest abim sana yardımcı olacaktır.
  2. eğer x86 ve x64 ıso lar veya wim ler ayrı ise. BCD editleyerek ekleyebilir yollarını gosterebilirsin. "BDC" dosyalarını Booticex86_x64 Programı yardımıyla editleyebilirsin.
  3. @ByAdmin Bootice proğramını açıp "Destination Disk " kısmından Usb Bellek sürücünü seçip "Parts Manage" seçip "Re-Partitioning " bölümünün'den "USB-HDD mode ( Single Partition) " kısmını seçip "OK " demen senin sorununu çözecektir. İyi Günler Dilerim.
  4. Merhaba Sevgili Forum Üyeleri Bir konuda sizden yardım rica edeceğim Forumda bulanan Pascal Multiboot 2019 Final Sürümünü indirdim gerekli ek güncellemeleri yaptım ve şuan sıkıntısız kullanıyorum UEFİ VE LEGACY KISMINI . (WİM dosyaları kullanıyor) MYISO KISMI oradan Lınux için bir kac OS denedim ama sonuç alamadım. gerekli parametre ve kodlara ihtiyacım olabilir diye dusundum eger bir bilginiz varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Lınux yapamadım WINDOWS boot edeyım dedim bu seferde ediyor ama surucu bulunamadı hatası alıyorum ılgılı resımlerı paylaşacagım . Yardımcı olursanız Sevinirim..
  5. Merhaba Pascal Multibootda İso Dosyalarından Kurulum Yapmak İstiyorum nasıl Yapabılirim ?
×
×
  • Create New...