Jump to content

Ardaulkumen

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Ardaulkumen

Ardaulkumen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Forjest ustam videonuzdaki adımları tek tek uyguladığım halde yükleme bittiğinde direkt masaüstü ile karsilasamiyorum nerede yanlış yapıyorum acaba. Ekran kartında da kod 43 hatası yaşıyorum internette bulduğum tüm çözümleri denedim ekran kartımı pc görmüyor.
  2. Aygıt yöneticisinden "Microsoft ACPI uyumlu denetim pil yönetimi"ni devre dışı bırakınca bu sorunlar çözüldü. Ancak şimdi yen bir sorunum var. GTX 1050ti ekran kartım çalışmıyor. Aygıt yöneticisinde görünüyor, dxdiag da gözükmüyor. Geforce Experience uygulamasında driver yüklerken hızlı kurulum diyorum uğraşıyor bitti diyor ama hala aynı driver yapılmamış gibi hızlı kurulum butonu duruyor. Aygıt yöneticisinde gözükmesi dışında pc ekran kartı yokmuş gibi davranıyor. Nvidia denetim masası da açılmıyor. Sizi yoruyorsam özür dilerim. İyi günler herkese.
  3. Merhabalar ben yeniyim, sizin imajınız ile de bu siteden başka bir imaj ile de yükleme yaptım ancak ilginç sonuçlar alıyorum nerede hata yapıyorum. Rufus ile usb ye uefi için yazdırıp kurulumu başlatıyorum. Ancak en sona yakın pc için isim istediğinde bilgisayar durmadan yeniden başlıyor. Üstelik sizin videonuzda klasik windows kurulum pencereleri (turkce dil klavye secenekleri vb) bulunmuyor bile. İsim eklemeyi atla dediğimde de görev çubuksuz bir windows beni karşılıyor. Şarj kablosu takılıyken bu sorunlar yaşanıyor. Nasıl çözebilirim acaba.
×
×
  • Create New...