Jump to content

teachers71

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by teachers71

  1. konu bayağı eskide dtcg drubunun son linkini bilen varmıdır? sık sık hosting değiştiriyorlarda. en son linki bulamadım.. selamlar..
  2. elimde onlarca modifiye xp oldu.nerdeyse hepsini kurup günlerce denedik. sonunda en istikrarlı 2 tanesi kaldı elimde. biri tncxp.dir.onun için son zamanlarda önemli makinalara yüklemek için tnc xp yi tercih ediyorumve merakla sp3 lü olanı indiriyorum.kuracağım. ancak kesinlikle tavsiyem temiz bir sisteme kurmanızdır. bende tncxp sp2 varken sp3 paketini indirip yükledikten sonra windows eksik kurulmuş kuru yeniden başlatın hatası verdi.Allah'tan elimde tncxp vardı da ordan tnc PE ile açıp registryleri düzelttimve sistemi çalışır hale getirdim. çok fazla program kurup kaldıran biriyim. normalde bana xp 1 yıldan fazla dayanmıyor. şimdi en kısa zamanda sistemi formatlayıp sp3 lü tnc kuracağım. saygılarla. elinize sağlık.
  3. arkadaşlar bu tncxp nin versiyonu varmı? yenisi çıktığını nasıl bilicez. ben en son 2-3 ay önce indirip kurmuştum.. bence tnxp yapan arkadaş sürüm numarası verse yeni derleme çıktığında haberimiz olur.. saygılar...
×
×
  • Create New...