Jump to content

mosstie

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mosstie

  1. dostum şuan senin sistemden yazıyorum eline sağlık. format atarken bios usb den olduğu için sürekli reset attığında başa dönüyordu, dil seçenegi penceresi geldiğinde kapatıp usb yi pc den çıkarttım. kurulum kaldığı yerden devam etti. teşekkürler.
  2. WinSetupFromUSB programıyla denedim ama hata aldım.yükleyemedim
  3. başka bir sistemi usb den kurdum. sizin siteminiz güncel olduğu için iyi bir sistem düşündüğümden kurmak istiyorum.
  4. format atma esnasında tekrar başa geliyor. format atma bitmiş olsa tamam ama öyle değil.
  5. sistemi indirdim ama kurulum başarılı olmadı :( sistemi usb ile kurmaya çalıştım. yükleme yapıyor reset attıkdan sonra devam etmiyor tekrar dil seçeneği geliyor defalarca denedim hep aynı başlangıç durumuna geldi. ayrıca usb tool olarak verdiğiniz link silinmiş. bende isimden yola çıkarak microsoft dan indirdim. resimli anlatımla denilenin aynısını uyguladım usb yi hazırladım. bu arada  winrar 5 ile işlemi yaptım. siz Paketli halde 2.40 Gigabayt'dır.Açılmış hali ise 2.82 Gigabayt'dır.  ben hatamı oldu diye kontrol ettim paket olarak 2.50 gb açılmış olarak 2.77 gb olarak gözüküyor. 
  6. dostum çalışman ve konu sunumun mükemmel. indirmeye başladım. kurdukdan sonra görüşlerimi bildiririm. premium üyelik olmadığından indirmem bir kaç gün alacaktır :) hatta bir ilk olarak usb den format atmayı deneyeceğim keşke win7 nin yanına xp yi de usb ye atabilsem 2 si bir arada güzel olurdu. teşekkürler.
×
×
  • Create New...