Jump to content

Nyks58

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Nyks58

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nyks58's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

5

Reputation

  1. Sorunu çözdüm arkadaşlar. Belki sonradan birisi bu konuya bakarsa faydası olur. Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle dizinine gidin. Gelişmiş Güç Ayarları'na tıklayın. Uyku>Uyandırma zamanlayıcılarına izin ver>Pilde: Etkinleştir şeklinde düzenlerseniz sorununuz çözülür.
  2. Herkese merhabalar, Laptopumda Win11 kurulu. Orijinal Win11 üzerinden düzenleme yaptım fakat yaşadığım bir sorun var. Yaptığım ayarlamalardan sonra laptop bataryayı kullanıyorken kendi kendine uyku moduna girdiğinde laptopu tekrar açmak için mouse, klavye vs. basmama rağmen tepki vermiyor ve ekran gelmiyor. Bir de Windows ayarlarından Güç ve pil'e bastıktan sonra ayarlar otomatik kapanıyor. Bunlar daha önce yoktu. Benim yaptığım ayarlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Hibernation kapatmıştım ama onla alakalı olduğu düşünmüyorum. Çünkü laptop prize takılıyken uyku moduna geçtiğinde ekran geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim, rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
  3. Hocam dediğiniz gibi uyguladım. Umaırm doğru olmuştur. Tekrardan çok teşekkür ederim bu güzel sistem için. 🙏
  4. @Emre028Hocam paylaştığınız sistemi kurdum. Gerçekten çok başarılı bir sistem olmuş. Windows App'leri kullanmak için böyle güncel ve hızlı bir sistem kullanmak gerçekten çok keyifli. Elinize, emeğinize sağlık. Size bir sorum olacaktı. ''Ekstra olarak Windows dizinine klasik sistem özellikleri ve SSD Booster adında faydalı araç ekledim.'' olarak bahsetmişsiniz ama ben bu aracı bulamadım ve bu araçla hangi ayarları yapmamı öneriyorsunuz? Ben sitenizde araştırma yaptım ama bu araçla alakalı bir konu bulamadım. Eskiden ReviOS 3.5 kullanıyordum ve sistemin 4-5 saniyede açılıyordu ama bu sistemle 15-20 saniyeyi buluyor. Tabii bu sistemi official ISO üzerinden oynama yapılarak oluşturulduğu için ve içerisinden çoğu şey kaldırılmadığı için ReviOS kadar hızlı olmasını beklemiyorum ama bilgisayarı açarken, kapatırken veya yeniden başlatırken yavaş gerçekleşiyor. Belki bir çözümü vardır diye size danışmak istedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu arada sizin emeğinize bir katkı da ben bulunayım. 1.) Windows 10 LTSC süresiz lisanslamak isterseniz aşağıdaki konuda söylenenleri uygulayabilirsiniz. 2.) Windows 10 LTSC Microsoft Store yüklemek isterseniz aşağıdaki yazdığım maddeleri sırasıyla uygulayın: BURADAN yeşil renkli CODE butonuna tıkladıktan sonra Download ZIP diyerek dosyayı indirin. Windows Ayarlar'dan Güncelleştirme ve Güvenlik>Geliştiriciler için sırasını takip edin ve buradan Geliştirici Modu'nu aktif edin. İndirdiğiniz ZIP dosyasını klasöre çıkartın. İçindeki Add-Store.cmd dosyasına sağ tıklayıp Yönetici Olarak Çalıştır yapın. Çıkan siyah ekran işlemleri tamamlandıktan sonra(cmd tamamlandıktan sonra) Microsoft Store yüklenmiştir. Hayırlı olsun.
×
×
  • Create New...