Jump to content

ugurtasgoz

Üye
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • Adana

Recent Profile Visitors

494 profile views

ugurtasgoz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. evet bu ne acaba bi açıklama falan yapsaydın.ama ii bişedir heralde skyman paylaşımı çünkü saolasın
  2. Tanrı yar ve yardımcımız olsun nice 84 yıllara arkadaşlar hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun
  3. sorunum kullanıcı oluşturamamak değil.bilgisayarımın adını değiştirmek ve yönetici parolası oluşturmak bunu nasıl yaparım.indirdim fakat bunu bilmedende kurmak istemiyorum.ilgin için teşekkür ederim.
  4. öncelikle bu mükemmel çalışma için çok teşekkür ediyorum.gerçekten mükemmel bi windows a sahip olduğumu düşünüyorum artık.ama içimde tek bi kuşku var bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Tnc xp yi kurarken yönetici parolası oluşturamıyorum ve bilgisayar adını kendim ayarlayamıyorum.parola oluşturamadığım için pc ye girilmesi konusunda sizce güvenlimi ben başka bi şekilde oluşturabilirmiyim ve bilgisayar adını adminastrator değil de kendi ismimi yapabilirmiyim.şimdiden teşekkür ediyorum.paylaşımların ve başarıların devamını diliyorum. (bu arada çokta resmi bi konuşma yaptım ha ) hala cevap alamadımda tekrar yazayım dedim kusura bakmayın
  5. öncelikle bu mükemmel çalışma için çok teşekkür ediyorum.gerçekten mükemmel bi windows a sahip olduğumu düşünüyorum artık.ama içimde tek bi kuşku var bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Tnc xp yi kurarken yönetici parolası oluşturamıyorum ve bilgisayar adını kendim ayarlayamıyorum.parola oluşturamadığım için pc ye girilmesi konusunda sizce güvenlimi ben başka bi şekilde oluşturabilirmiyim ve bilgisayar adını adminastrator değil de kendi ismimi yapabilirmiyim.şimdiden teşekkür ediyorum.paylaşımların ve başarıların devamını diliyorum. (bu arada çokta resmi bi konuşma yaptım ha :) )
×
×
  • Create New...