Jump to content

spydea

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About spydea

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

spydea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. spydea

    Readyos 22h2

    Cevabınızı bekliyorum. Bu arada benim burada mesaj onayı beklemem gerekiyor. Acil bir sorun oluşursa Site üzerindeki Discord adresinden bana ulaşabilirsiniz.
  2. spydea

    Cocos 22h2

    Benim çalışmam ile hxvy0'ın çalışması farklıdır. Ekran görüntüleri CocOS'in Discord sunucusundadır. Win11 sürümü şuanlık bulunmuyor CocOS için. Evet, CocOS modifiyeli bir Windows sürümüdür.
  3. spydea

    Readyos 22h2

    ISO dosyasını kullandığınız tarayıcı yanlış indirmiş olabilir. Herhangi bir indirme yöneticisini kullanarak (önerim IDM) ISO dosyasını tekrar indirebilir misiniz?
  4. spydea

    Readyos 22h2

    Formattan sonradan kastınız nedir? Setup ekranı geçtikten sonra mı yoksa masaüstü vs. geldikten sonra mı? Eğer setup ekranını geçtikten sonra ise tekrardan format atın, düzelmezse ISO yu yanlış indirmiştir. Son olarak sisteminiz 64 bit mi?
  5. spydea

    Readyos 22h2

    Shades hocam merhaba Güvenlik Duvarını kaldırdım ama Store üzerinde herhangi bir sorun oluşmadı. Minecraft Bedrock, WhatsApp kurdum.
  6. spydea

    Readyos 22h2

    ❗️ Bilgilendirme readyOS genel kullanım için tasarlanmıştır. Sistemde oluşan herhangi bir sorunda tüm sorumluluk size aittir, ama elimden geldiğince yardım edebilirim. 📥 Nasıl İndirilir? readyOS ISO dosyasını indirip Rufus aracılığı ile USB belleğinize yazdırın. Sisteminizi yeniden başlatın ve BOOT menünüze giriş yapın. BOOT menüsü üzerinden USB belleğinizi seçin. Kurulum yapmak için kullanacağınız diski seçin. Kurulum tamamlanıp sistem yeniden başladıktan sonra USB belleğinizi çıkartın. Kurulum sonrası sisteminiz birkaç kere yeniden başlayabilir, sabırlı olun. Sistem açıldıktan sonra karşınıza gelen pencereyi sakın kapatmayın! readyOS'u güle güle kullanın 👋 ❌ Desteklenmeyen Özellikler Windows Update Kızılötesi Cihazlar Yazıcı Tarayıcı Sanal Gerçeklik Cihazları Disket BitLocker Sistem Geri Yükleme Windows Yedekleme Windows Defender Hyper-V Elle Kurulum (önyükleme yapmadan sistemi kurma) Ağ Paylaşımı Dokunmatik Özellikler Tablet Modu Windows Güvenlik Duvarı Windows Hello Microsoft Hesabı NFC ile Ödeme 🌟 Değiştirilenler / Eklenenler Windows Arkaplanı Simge Paketi (Lumicons isimli simge paketi entegre edildi.) Başlat Menüsü (tamamen silindi, yerine Open-Shell yüklendi.) readyTool 7-Zip Kurulum Sonrası Başlangıç Optimizasyonu İşaretçi (Minimalistic Cursor eklendi) 🗑️ Silinenler İşaretçi paketleri (Aero paketi dışında.) UWP Uygulamalar (Ayarlar ve Store uygulaması dışında.) Internet Explorer Media Player Yazıcı ve Taryıcı Sürücüleri Denetim Masası üzerinden desteklenmeyen bileşenlere ait sekmeler ve dosyaları Wordpad Windows To Go Windows Mail Tablet PC ve Mobil eklentiler (Bluetooth ve Wi-Fi dışında.) Ekran Okuyucu Büyüteç Yardım ve Destek Bildirim Merkezi Temalar Windows Defender Windows Hello Microsoft Hesabı Yazıcı ve Tarayıcı Desteği GitHub Website İNDİR!
×
×
  • Create New...