Jump to content

egemen456

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About egemen456

Recent Profile Visitors

115 profile views

egemen456's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşım dedigim gibi benim ne ön yargım nede sizle bi sorunum yok Neyse emege saygı !
  2. hem katılımsız yükleme + yüklemekten sonra geriye program kurumundan sonra sadece istege baglı gereksiz dosyaları atma ve tema işlemleri kalıyo !
  3. Al resimler bu arada hem not defteri yle açıp hemde ıda la açtım ! evet buyur resimler arkadaşım bende yazılımcıyım C++ basic python perl assemply vs Console dili olan yazılım dillerinden anlarım bence bunca kişiye eger bi yabancı siteden editlenmiş olarka alıp üzerinde tekrar edit yaptıysanız söyleyiniz bence program yazmayı deneyiniz işletim sistemi editlemek yada programlara edit add yapmakla olmaz bu işler modifiye eden kişinin ismi gayet net yazıyo sanırım neyse resim ve icon degiştirmeyle olmuyo bu işler dedigim gibi ileri düzey yazılım bilgisi olması gerek bu bilgi dedigim auto ıt vs deil:) C++ C# python assemply vs ile olur neyse ama genede emeginize saglık benim bu sitedeki çalışanlarla hiç bi sorunum yok Bide bu açtıgım dosya sadece bi örnek açtıgım .XML olsun vs dosyalarında hepsinde bu yabancı asıllı şahısın ismi var ! amacım gerçek leri göstermek !
  4. işletim sistemi apple ve microsoft firmasından başka firma yazamadı yazamaz anca editlenebilir editlenme gerekli kod penceresinde fazlalıkları kaldırmak yada açılış yerlerine eklemek vs ama senin yaptıgın ise bu işletim sistemini editlemek deil bu gerçek edit işlemini yapanın koydugu resimleri değiştirmek ve işletim sisteminin ismini değiştirip tnc xp yapmak yada logolarını değiştirmek ama 1 dk koyuyorum ss yi !
  5. Benim bi sorunum var oda tncxp tamamiyle yabancı bir yazılımcının yaptıgı işletim sistemidir yazılımını bizzat inceledim kodlarda o yabancı şahıs bastıra bastıra /*Coder by yabancı şahıs /* diye yazmış tncxp olarka adını değiştirip photoshopla adınızı resimlere yazıp + isimleri değiştirmek yaptıgın ama gene güzel iş yapmışsın tabiki emege saygı dicegim en azından C++ yada delphi bilmeden olmaz bu işler iyi edit photoshop yada add bilgin olabilir ama gerek console gerek application yazılım bilgin olması gerek Not : bu dediklerime inanmıyanlara kod dosyasından o yabancı şahısın ismini ss le koyabilirim ama herşeye rame edit bile olsa Emege Saygı tabiki
×
×
  • Create New...