Jump to content

mustli

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mustli

  1. bu rar dosyasında sıkıntımı var yoksa banamı sıkıntı yapıyor?rar dosyalarını çıkarıyorum crack dosyasınıda çıkarıyorum.oyunu açıyorum oyun açılıyor ama tam seçenekler gelmeden önce siyah bi ekran geliyor ve öylece kalıyor. part1=http://crawl.ws/to/?P5jkfIHN part2=http://crawl.ws/to/?t7MIHdaV part3=http://crawl.ws/to/?tRlAfel8 part4=http://crawl.ws/to/?rKoewbht part5=http://crawl.ws/to/?2iv9zRMg part6=http://crawl.ws/to/?GpUJTt7Y part7=http://crawl.ws/to/?KlsQNLpP bu rar dosyalarınıda indirdim.bunları çıkardığımda ise yükleme dosyası gelmiyor bin dosyası olarak kalıyor.yardımcı olur sanız sevinirim.
  2. vista temasına geç dediğimde hata veriyor.ne yapmam gerekiyor biri yardımcı olabilirmi.
  3. herşeyden önce emeginize sağlık. okuyunca oluyormuş herkese önce sayfaları (dikkatlice) okumasını öneririm.her sorunun bi cevabı var.harıka çalışıyorrrrrr
  4. her şeyden önce elinize kolunuza sağlık.2cd çok güzel çalışıyor.ama 1. cd ne yaptıysam çalıştıramadım.rar arşivinden çıkarıyor ,cdye yazıyor ama sizin o göstermiş olduğunuz kurulum sayfası gelmiyor.bootta bisıkıntı olabilirmi.birde dosya içinden açayımdedim (test)bozuk diye bir hata verdi.187 satır falan diyor.ne yapmam gerekiyor?cevap verirseniz sevinirim.şimdiden tşk.
×
×
  • Create New...