Jump to content

brutus

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

554 profile views

brutus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. konu çözüme kavuşmuştur. Konuyu kapatabilirsiniz.Hayırlı günler..
  2. .Klanımızda bir arkadaşın sorunu var affınıza sığınarak yardımlarınızı bekliyorum..Resimde görüldüğü gibi UI size deaktif durumda .Ekran kartı güncel fakat 1366x768 çözünüllükten başka desteklenmediği söyleniyor.Bu konu hakkında bilgi ve becerisi olanlardan yardım bekliyorum...(Ekran kartı kaldırıp tekrar yüklendi.)Laptop masaüstü çözünüllüğü 1366x768 farklı ayarlanamıyor.(konuyu yanlış yere açmışsam affola...) Normalde UI aktif olması lazım ...ama kitlenmiş durumda ...Oyunsal sorun olduğunu düşünmüyorum .Çünkü bizde sorun yaşanmıyor o şekilde normal durumda arkadaşımız da böyle bir sorun ilk defa karşımıza çıktı.
  3. Sildiğin dosya çöp tenekesinin (Geri Dönüşüm Kutusu)silebileceği boyuttan büyükse silme işleminde sorun yaşayabilrsin. Bunun için Geri Dönüşüm Kutusu 'ne Sağ tıklayarak özerlikler menusünden işaretli kısımı mb tını yükselterek silme isleminde dosya boyutunu artırabilrsin.Onun harici silme işleminde arkadaşların dediği gibi Virüs türü bir şey olabilir..
  4. aynı sorun bende de oluyor bende xp surumlerini denedim son yuklediğim sürümde TncTrde StaylaXp di sanrım sorunla karsılasmadım.Diğer xpleri Orginal xp dahil internete girince ekran kapanıp açılıyor.:S ben bu şekilde sorunu çözdüm umarım sizdede yardımı olur.
  5. bende de aynı sorun oluyor windows ve full sc de denedim ama bir türlü sorunu halledemedim.Bios güncellemeden sonra olan bir olay bu servise gonderdim donuşte bios güncellenmis ve Cpu %100de calısır oldu ..)yaklasık 2 senedir bu sekilde kullanıyorum Cou ısısı %50 lerde ama işlmeci %100de çalışıyor bende anlam veremdim:S
×
×
  • Create New...