Jump to content

keskinbey

Üye
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by keskinbey

  1. KHEDIRA, 15.09.2023 - 01:13 yazdı:

    bu söylediğin host dosyasından ilgili programın ip adresi yazılarak hallediliyor. defender çöpüne gerekli diyen biri pc kullanmasın bir zahmet. yıllardan beri ilk yaptığım şeydir defender'ı kapatıp silmek. ayrıca güvenlik duvarına hiçbir zaman ihtiyacım olmadı. 

    Evet, çok biliyorsunuz. Anladım. saygılar..

  2. KHEDIRA, 12.09.2023 - 18:44 yazdı:

    niye önemli mesela? bir çok açıdan sıkıntılı yazmışsın hangi açılar onlar?

    Defender sıkıntı, evet. Güvenlik duvarı olmaması daha da sıkıntı. Bazı programlar internete bağlanıldığında güncelleme, lisans sorgulaması yapıp kendini kapatıyor. Güvenlik duvarı ile internette haberleşmesini engelleyebilirsin.

     

     

  3. abdulhey_, 9 saat önce yazdı:

    Sizin gösterdiğiniz yoldan gidincede Kısımları yönet yolundan gidinceki aynı durum var. hani  orada sizin gösterdiğiniz fotoğraflar, arkadaşlar simgeleri var ya onlar nasıl ayarlanmışsa veya ben daha önceden nasıl ayarladıysam ( gerçi benmi ayarladım onuda bilmiyorum) yani yine aynı o simgelerin hepsi engelli ! ulaşamıyorum yani.  Yalnız her durumda arkadaşlar engelli görünse ve herkese açık görünsede daha önce herkes idi şimdi arkadaşlar seçeneği geçerli  ona müdehalede bulunmuştum ama inanın nerden bulunduğumu hatırlamıyorum.

    Lütfen ne yaptığını bilmeyen biri gibi algılamayın beni o kadar çok ayar varki ve o kadar değişik yollardan gidilebiliyorki karıştırmamam elimde değil. Daha öncede bu ayrlarla hiç uğraşmamıştım bunun acemiliğide var.

    Yani benim için en önemli olan fotoğraflar ve hiç bir şekilde hiç bir yoldan gizleyemiyorum. Çünkü dediğim gibi hangi yoldan gidersem gideyim engelli görünüyor. sıkıyorsam veya vaktinizi alıyorsam bende özür dilerim.

    Merhaba. O halde size tavsiyem, face deki fotoğraflarınızı bilgisayarınıza yada harici bir diske, yada bir flaş belleğe kaydedin. Kaydettikten sonra face den tamamen birer birer silin. Sonrasında face gizlilik ayarlarını iyice öğrenip istediğiniz ayarda tekrar yüklersiniz. Kolay gelsin.

    • Like 1
  4. abdulhey_, 4 dakika önce yazdı:

    Fotoğraf lar sağdaki üç nokta ya tıkladığında gizlediginiz fotoğrafları görmek istiyormusunuz diyor. Demekki daha önceden tek fotoğraf bazında bile olan bu özellik kaldırılmış. Bunun başka açıklaması olamaz.

    (Üstteki içerik otomatik olarak alıntı olarak geliyor silemedim kusura bakmayın.)

    Yardımcı olamadığım, ve vaktini aldığım için üzgünüm. 

    • Like 1
  5. Resimi görebilirseniz paylaşımlar herkese açık değil, sadece ben diyerek kaydedebilirsiniz. Profilindeki ayarlar sekmesinden

    face.jpg

    keskinbey, Şimdi yazdı:

    Resimi görebilirseniz paylaşımlar herkese açık değil, sadece ben diyerek kaydedebilirsiniz. Profilindeki ayarlar sekmesinden

    face.jpg

    Gizleme yok zaten. Sadece herkese açık, sadece arkadaşların, sadece ben diye değiştirme var.

    Yani profilinden ''Sadece ben'' i seçerek ve kaydettikten sonra değiştirebilirsin.

  6. abdulhey_, 10 saat önce yazdı:

    Evet o da gerekebilirde bazı fotoğraflarıda sadece kendin görmen gerekebiliyor. Bunun içinde gizleyebilmek gerekiyor..  Gizleme özelliği kalktımı kalktıysa uğraşmayayım. Bilen yokmu bu konuyu?

    Gizlilik ayarlarında sadece sizin göreceğiniz şeklinde ayarlamanız mümkün oluyor sanırım. Ama bunu gizlemek istediğiniz her paylaşım için birer birer yapmanız gerekiyor. Yani ben bu şekilde çözüm buldum silemediğim paylaşım için. Yine de facebook güvenli değil. Paylaşımlara çok dikkat etmek gerekir kanısındayım. Kolay gelsin. Selamlar.

    • Like 1
  7. [quote name='YAGMURADAM' date='22 July 2011 - 13:33 ' timestamp='1311341622' post='1050003']
    Foxit Reader5.0.2.0718 Türkçe


    Gülegüle kullanın.Saygılarımla

    Dosya boyutu:12 mb tır.

    [img]http://i41.tinypic.com/2wpiipt.jpg[/img]

    http://www.foxitsoftware.com/products/reader/

    [b]Download Now[/b] butonuna basıp kurulum dosyasını indirin.

    [b]Türkçe Dil Paketi :[/b]

    Programı kurun ve Aşağıdaki verdiğim dosyayı indirip çalıştırın.Bu Türkçe dil dosyasıdır.İşlemden sonra Foxiti açıp Tools>Preferences>Language den Türkçe yi seçin.

    http://hotfile.com/dl/124744624/d5a9ceb/lang_tr_tr.exe.html
    [/quote]

    Türkce dil dosyasının Hotfile linki silinmiş.
  8. Boykot dediğin sadece fransıza olmamalı. Avrupa satandartlarında üretim yapan kendi firmalarımızın ürünlerini tercih ederek tüketimden gelen gücümüzü ülkemiz yararına kullanarak tüm Avrupaya ders verebiliriz aslında. Ama gençlerimizde, çocuklarımızda marka merakı varken nasıl olur bu bilemiyorum.
×
×
  • Create New...