Jump to content

srtc91

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by srtc91

  1. Hacım, yanlış anlaşılma olmuş. Virüs sadece (NOD32'nin bulduğuna göre) CD2'deki bir keygende varmış. Winamp'ımın keygeninde de vardı, o kadarı da sorun değil. Birinci CD'de sorun yok. Rahatça kullanabilirsiniz... Dün 3 arkadaşıma da yükledim. Hepsi de çok mutlu. Çok stabil, çok güzel... Ancak, 34 dakka kaldı, dediği yerde sistem donmuş gibi oluyor, içiniz rahat olsun.
  2. Hacım, benim de arkadaş indirdi. O da virüs var diyor walla.
  3. Hazırlayanların ellerine sağlık. Allah ne muratları varsa versin . Ancak bir sorum olacak. Bu başlıkla ilgili güncellemeler birinci sayfadaki birinci konuda mı olacak, yoksa teker teker sayfaları mı araştıracağız ???? 2. olarak da, Service Pack 3 geldiğinde biz nasıl SP3 yapacağız, ve TNC XP CD1 de güncellenecek mi?
  4. Evet, bu başlıkla ilgili diye demiştim. Linkler, yeni eklenen programlar vs. gibi bir değişme olduğunda ilk sayfaya mı bakalım, yoksa sonran başa doğru bir aramama mı yapalım ?
  5. Hazırlayanların ellerine sağlık. Allah ne muratları varsa versin . Ancak bir sorum olacak. Bu başlıkla ilgili güncellemeler birinci sayfadaki birinci konuda mı olacak, yoksa teker teker sayfaları mı araştıracağız ????
×
×
  • Create New...