Jump to content

KAMPURATU

Üye
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Tokat

Recent Profile Visitors

619 profile views

KAMPURATU's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Avira Antivirin beni yarı yolda bıraktığı son 3 yıldır görmedim. Şimdiye kadar tanıyamadığı virüs, tanıyupta silemediği virüsü göremedim. Virüsleri tanıma yakalama ve silmesi son derece iyi. Bide her virüs için 6 seçenekli dialog penceresi göstermese çok daha iyi olacak. Eset gibi sessiz sedasız hallederse tadından yenmez.
  2. Avira'nın Virusler karşısında paspal kaldığını hiç görmedim. Dediğin gibi yeni çıkan virüs 6 ay sonra ekleniyorr diye bir hikayede yok. Ben 3 senedir rastlamadım en azından. Halada en güvendiğim antivirüstür. Yavaş güncellenmesi gibi bir durumda yok, tamamı ile uydurmuşsun. Günde 3 4 sefer güncelliyor kendisini. Avira ile tarattığın makinadan bir halt çıkmaz buna garanti verebilirim ama KAV yüklü olan makinalardan yüzlerce virus temizledim. En basit örneği ile KAV yüklü bilgisayara bir Sality.NAR, Sohanad.NAK ve Brontok.NAR virüslerini bulaştırıp bi taratmayı dene bakalım KAV taramayı sonuçlandırıpta bunları silebiliyor mu, yoksa taramanın ortasın hata verip devre dışı mı kalıyor anla. Autorun viruslerine karşı hiçbir şekilde etki edemiyor. Etki etmesi kendisinin devre dışı kalıp işlem yapamaması ile son buluyor. Kullanacaksanız Avira, ESET, AVG ve Comodonun yeni internet Securty'sinden şaşmayın. Ne kasper ne Avast ne de diğerleri. McAfee de iyidir, ama biraz yavaş. Norton en iyi etkiyi güvenli modda tarama yaparken veriyor.
  3. Çok acemice bir soru olacak ama bu CD nasıl kullanılıyor acaba? Kullanım şeklini anlatırsanız çok makbule geçer. Bu tip CDlerle ilk defa işlem yapacağım için pek bilmiyorum.
×
×
  • Create New...