Jump to content

mustang7468

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mustang7468

  1. Sevgili arkadaşlar, program oldukça güzel. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Bende güncelleştirmeden sonra programı açmaya çalıştığımda etkinleştirme istiyor. Crack'leri yeniden yapıştırdığımda ancak çalışıyor. Etkinleştirmeyi sağlayacak bir serial var mı? Ya da crackleri yapıştırınca exe dosyası değişikliğe uğruyor mu, güncelleştirmeleri etkiliyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.
  2. Sevgili sk8er_boi ve tezat dostlar açılış ve kapanış seslerinin çalışıp çalışmaması ile ilgili "ilginç" ve vazgeçilemeyen "istek ve alışkanlıklar" diye tanımlamada bulunmuş. Öncelikle sorun çözülemese de çözümünün olmadığını öğrendiğim için ayrıca teşekkür ederim. Israrımın birinci sebebi sorun hakkında bilgi sahibi olmak, çözümünü ve nedenini öğrenmek. İkincisi ise windows'un takoz gibi sesine olan aşkımdan değil, Türk Halk Müziğine olan ilgimden kaynaklanıyor. Ne alakası var dersen, çok orjinal parçalardan bir kaç saniyelik Türkü fonlarım var. Bilgisayarı açıp kapatırken bu sesleri duymazsam eksiklik hissediyorum. Ayrıca zaman zaman da bilgisayarımdan "besmele" ve "selam" duymak bana haz veriyor. Her ikiside ayrıca hoşuma da gidiyor. Madem windows bu imkanı vermiş ben de bunu değerlendireyim dedim. Dedim de acaba TNCXP neden bunu çalıştırmıyor diye araştırayım istedim. Sizi biraz uğraştırdım galiba ki sitem eder gibi serzenişte bulunmuşsunuz. İnsan 30'lu yaşların sonuna doğru, bazan hayatı simetrik yaşarken böyle garip alışkanlıklar da ediniyor. Hakkınızı helal edin. Kolay gelsin dostlar.
  3. Sevgili sk8er_boi kardeş dediğin mesajı buldum ancak, kusuruma bakmazsan "otomatik logon" kısmını nasıl halledeceğimi anlayamadım. Ne olur bi el atıver. Teşekkürler.
  4. İki sefer baktım mükerrer mesaj olmasın diye ama göremedim bir daha bakayım. Teşekkürler.
  5. Sevgili dostum, ses düzeni ayarları dediğin yerden yapılıyor ancak, ses düzeni ayarları ve sürücüler yüklü olmasına rağmen ses çıkmıyor. Bilgisayar açıldıktan sonra her türlü player'la ses çıkıyor. Sadece açılış ve kapanış sırasında ses çıkmıyor. Daha önce de ben buna benzer bir cd'den xp kurmuştum. Aynı sorunu o zamanda yapmıştı. Acaba modifiye edilmiş kurulum cd'lerinde atlanan bir durum mudur? Mesela sizin bilgisayarlarda vaziyet nedir? Ya da bu ayarların registry de düzeltilebilecek bir yeri var mıdır? Yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler.
  6. Sevgilli arkadaşlar yaklaşık 2 aydır TNCxp'yi kullanmakla ve bir çok açıdan önemli kolaylıklar ve güzellikler içermekle beraber bir türlü içinden çıkamadığım basit ama zihnimi meşgul eden iki problemim var. 1. Daha önce de sorulmuş ama cevabına rastlayamadım. Windows açılış ve kapanışta ses dosyaları çalışmıyor. Önceden lisanslı Home vardı çalışıyordu. Ne yapmamız gerekir? 2. Farklı kaydet seçeneğini kullanırken "Recent" ya da "en son kullandıklarım" kısmı boş çıkıyor. Son kullandığım listeye ulaşamıyorum. Sizlerde de oluyor mu? Oluyorsa çözümü konusunda yardımcı olursanız memnun olurum. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Create New...