Jump to content

SPARCOP

Üye
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SPARCOP

  1. Alphonso_Elric, 23 saat önce yazdı:

     

    Ben teşekkür ederim. Gördüğünüz hata varsa hata bildirmi yapınız lütfen burada kayıtlı kalsın.

    Malum durumdan dolayı home office geçtiğimiz için uzak masaüstü bağlantısı kullanıyoruz. Sizin sistemi kurduktan sonra yaptığım uzak masaüstü bağlantısın da yavaşlık yaşıyorum. Tabii bu yaşadığımı diğer ssd de kurulu olan eski windowsda da deneyip ondan sonra durumun netten mi yoksa windowsdan mı kaynaklı olduğunu bu iletiyi düzenlerek bildiririm. Tekrar emekleriniz için teşekkürler.

    • Like 1
  2. Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Şu an için disk drill iyi gidiyor görünüyor, şimdiye kadar 3,39 TB veri buldu. Aynı zaman da bu bilgisayarın altına "Kurtarılır" adında sanal bir disk oluşturup verilere oradan rahatlıkla erişebiliyorum. 

    eHVLRHE.png

  3. ByKayseriLi, 1 saat önce yazdı:

    Benim de harici diskim bir program yüzünden gitmişti komple biçimlendirilmiş vaziyetteydi 1TB boyutunda bu arada. Disk Digger adlı program ile geri getirmiştim dosyalarımı. Öneririm size de. Easeus yazılımı da iyidir ama bazen bazı dosyaları kurtaramayabiliyor. Program bu;

     

    Download DiskDigger | DiskDigger

     

    Burada ki free sürümü. Ufak bir google araştırması ile keygen'li versiyonunu bulabilirsin. 

    İlginize teşekkür ederim hocam. Disk drill ile derin taramaya bıraktım. Baya uzun sürecek gibi, şu an için beklemekteyim. Yazılan önerileri not alıyorum duruma göre deneyeceğim.

  4. Bir şey danışmak isterim. Fikri olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim. Altta eklediğim resim de 1 tane partition buldu ve tam da yanlışlıkla silinmeden önce benim böldüğüm 2 tane partition boyutunda. Acaba bu direk o ayırdığım partitionlardan birisi midir? Silinmeden önce ki bölünmüş halini de ekledim. (Abraham yazan ve üzeri boyalı olanı dikkate almayın lütfen)

     HPFTgY5.jpeg 

    image.png

  5. Alphonso_Elric, 9 dakika önce yazdı:

    Unutmadan, kurtarma programları dışında partition programlarının çogunda artık veri kurtarma gibi işlevler mevcuttur, ama benim tavsiyen ne olur ne olmaz, HDD de yer varsaki vardır ayrı bir bölüm oluştur 1-2 dosya at sonra sil ve partition programıyla bölümü silerek geri getimeyi bir dene hangisi sağlılı veri kurtarıyorsa harici hdd yi tak ve kurtarma işlevine başla şahsen ben öle yapardım yaplan hata üzerine extra bir hata seni çıkmaza sokabilir. Bence Acele etme sakin ol ve sağlamcı ol bu konuda. Partition porgramlarındaki kurtarma işlevlerinide dene için böldüğün bölümde dene hangisi sağlıklıysa onunla devam et şahsi görüşüm tekrardan geçmiş olsun. 

    Sakin olmaya çalışıyorum ama inanın çok zormuş. Sağlam bir kurtarma için kendimce bir kaç şey denedim. Eskiden ufak çaplı kurtarma işlemleri yaptığım deneyimlere dayanarak deneme yanılma yaptım. Diski ilk postta resimde ki gibi bırakıp hiç biçimlendirmeden şu an disk drill testini deniyorum ve gayet başarılı gidiyor. İptal edip winPE üzerinden devam edecektim ama şu anlık disk drill güzel iş çıkarıyor gözüküyor. Benim için zor olan bu süreçte desteğinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim tekrardan. 

    • Like 1
  6. Alphonso_Elric, Şimdi yazdı:

    WinPE10_8_Sergei_Strelec son versiyonunu flasha atıp başlatırsanız kurtarma programları fazlasıyla mevcut, zor bir durum umarım kurtarırsınız, aynı şey benimde başıma gelmişti 3 sene önce ama neyseki boyut yuksek olmasına ramen fotoları vs. mail.ru buluta göndermiştim.

    Flash da mevcut bahsettiğiniz winPE. O zaman şu an ki işlemi iptal edip winPE üzerinden devam edeyim. Teşekkür ederim hocam.

  7. XrayN, 1 dakika önce yazdı:

    Kendimden sonra çevremdeki bi kaç kişiyide yardımcı olmuştum onlardada olumlu oldu olmadsa easeus dene pe sistemle açıp interneti kes yoksa lisans istiyo

    Disk drill sonucunu bekliyorum. Sonuca göre sizin dediğinizi deneyeceğim. Teşekkür ederim ilginiz için.

  8. XrayN, 2 dakika önce yazdı:

    Aynı şekil bende 2 TB lık fotografların oldugu hardisk silinmişti @karadurak üstadın portable uygulamalarından easeus data recovery programıyla kurtardım sistemi winpe ile açtım internet bağlatısını kesip programı çalıştırdım yaklaşık 4 gün kadar sürdü ama fotografların tamamını gerigetirdi 

    Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Şimdi disk drill uygulaması ile deniyorum. Dediğiniz yöntem ile de deneyeceğim. Tekrar teşekkür ederim.

  9. Arkadaşlar merhaba, şu an sakin yazıyorum ama inanın delirmek üzereyim. Hiç olmayacak bir şey yaptım. 4 tb harici hddyi yanlışlıkla, bilmeyerek wintousb programın da seçtim ve ne var ne yok sildi.  En çok da kızımın ve diğer önemli fotoğrafların silinmesi şu an şoktayım. Ne yaparsam sorunsuz geri getirebilirim. Diski normal olarak biçimlendirip kurtarma programlarıyla geri getirmeye mi çalışayım yoksa bu şekil de daha özverili bir işlem yapabilir miyim? Yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.  
    LtGHFiE.png

  10. forjest, 9 saat önce yazdı:

    MOBILedit! Enterprise 10.0.0.24883 Portable/Kurulumsuz! Dil: English | https://cloud.mail.ru/public/46Ct/2F3djCFo9

    Bilgi:Telefonlarınız üzerinde herşeyi yapabileceğiniz geniş özelliklere sahip advanced bir uygulama. Mobiledit'in Enterprise kurumsal olan versiyonu. Dll lisans entegre edildi!

    Dip not: Telefonumu tamamen yedekleyip,fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra,istemediklerimi tek tıkla silerek temiz düzenlemeyle tekrardan bu programla hızlı şekilde optimize ettim. İşini layıkiyle yaptığı kanaatindeyim. :) 

    Uygulama çalışma senaryosu bu vb. uygulamalarda aynı şekilde (bilmeyenler için) : Telefonun usb kablosu pc'ye takılıp,telefon üzerinden usbdisk izinleri/hata ayıklama onaylanarak,programda markası herneyse telefonunuzun (Çok eski telefonları desteklemeyebilir), sonrasında ekranda telefonunuzun resmi belirmekte ve işlemler tek menü üzerinden yapılabilmekte. İşe yaramayan programları kullanmıyorsanız yer açılsın anlayışında birde fazla programı seçerek tek bir hamleyle arındırabilmektesiniz programla.

    Ekran alıntısı:

      İçeriği Görüntüle

    cxKYqo

     

    Bu program daha whatsapp yokken hayatımı çok kolaylaştırmıştı. PC üzerinden sms gönderimi yapabilen mucize bir programdı. Sms mesajı yazmanın bu kadar zevkli olacağını düşünmezdim. Sırf o günlerin hatrına indirip tekrar kullanacağım. Emeklerinize sağlık.

  11. [quote name='mz1ya' date='30 April 2012 - 16:03 ' timestamp='1335794584' post='1194508']
    Peki bende bi görüş öne süreyım bılgates türkiye de dogsaydı ve yaşasaydı bu işletim sistemini yapabilir miydi
    [/quote]

    Evet,bu soruya cevap verecek olan ? :)

×
×
  • Create New...