Jump to content

SPARCOP

Üye
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SPARCOP

  1. Hayırlı sahurlar.

  2. Günlük kullanımı kolaylaştıran işlevsel bir iş olmuş. Teşekkürler.
  3. Malum durumdan dolayı home office geçtiğimiz için uzak masaüstü bağlantısı kullanıyoruz. Sizin sistemi kurduktan sonra yaptığım uzak masaüstü bağlantısın da yavaşlık yaşıyorum. Tabii bu yaşadığımı diğer ssd de kurulu olan eski windowsda da deneyip ondan sonra durumun netten mi yoksa windowsdan mı kaynaklı olduğunu bu iletiyi düzenlerek bildiririm. Tekrar emekleriniz için teşekkürler.
  4. Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Şu an için disk drill iyi gidiyor görünüyor, şimdiye kadar 3,39 TB veri buldu. Aynı zaman da bu bilgisayarın altına "Kurtarılır" adında sanal bir disk oluşturup verilere oradan rahatlıkla erişebiliyorum.
  5. İlginize teşekkür ederim hocam. Disk drill ile derin taramaya bıraktım. Baya uzun sürecek gibi, şu an için beklemekteyim. Yazılan önerileri not alıyorum duruma göre deneyeceğim.
  6. Bir şey danışmak isterim. Fikri olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim. Altta eklediğim resim de 1 tane partition buldu ve tam da yanlışlıkla silinmeden önce benim böldüğüm 2 tane partition boyutunda. Acaba bu direk o ayırdığım partitionlardan birisi midir? Silinmeden önce ki bölünmüş halini de ekledim. (Abraham yazan ve üzeri boyalı olanı dikkate almayın lütfen)
  7. Sakin olmaya çalışıyorum ama inanın çok zormuş. Sağlam bir kurtarma için kendimce bir kaç şey denedim. Eskiden ufak çaplı kurtarma işlemleri yaptığım deneyimlere dayanarak deneme yanılma yaptım. Diski ilk postta resimde ki gibi bırakıp hiç biçimlendirmeden şu an disk drill testini deniyorum ve gayet başarılı gidiyor. İptal edip winPE üzerinden devam edecektim ama şu anlık disk drill güzel iş çıkarıyor gözüküyor. Benim için zor olan bu süreçte desteğinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim tekrardan.
  8. Flash da mevcut bahsettiğiniz winPE. O zaman şu an ki işlemi iptal edip winPE üzerinden devam edeyim. Teşekkür ederim hocam.
  9. Disk drill sonucunu bekliyorum. Sonuca göre sizin dediğinizi deneyeceğim. Teşekkür ederim ilginiz için.
  10. Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Şimdi disk drill uygulaması ile deniyorum. Dediğiniz yöntem ile de deneyeceğim. Tekrar teşekkür ederim.
  11. Arkadaşlar merhaba, şu an sakin yazıyorum ama inanın delirmek üzereyim. Hiç olmayacak bir şey yaptım. 4 tb harici hddyi yanlışlıkla, bilmeyerek wintousb programın da seçtim ve ne var ne yok sildi. En çok da kızımın ve diğer önemli fotoğrafların silinmesi şu an şoktayım. Ne yaparsam sorunsuz geri getirebilirim. Diski normal olarak biçimlendirip kurtarma programlarıyla geri getirmeye mi çalışayım yoksa bu şekil de daha özverili bir işlem yapabilir miyim? Yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
  12. TNCTR™, iyi ki var.😘

  13. Bu program daha whatsapp yokken hayatımı çok kolaylaştırmıştı. PC üzerinden sms gönderimi yapabilen mucize bir programdı. Sms mesajı yazmanın bu kadar zevkli olacağını düşünmezdim. Sırf o günlerin hatrına indirip tekrar kullanacağım. Emeklerinize sağlık.
  14. [quote name='mz1ya' date='30 April 2012 - 16:03 ' timestamp='1335794584' post='1194508'] Peki bende bi görüş öne süreyım bılgates türkiye de dogsaydı ve yaşasaydı bu işletim sistemini yapabilir miydi [/quote] Evet,bu soruya cevap verecek olan ?
  15. [font="Courier New"][size="3"][color="#00BFFF"][b]İyi ki doğmuşun patron Nice mutlu senelere. Allah uzun ömürler versin [/b][/color][/size][/font]
  16. İnternet erişimine gerek var mı acaba ?
  17. boi adminin dediği gibi;iphonuna uygun appsynci yükle daha sonra kırılmış uygulamaları indir,itunes üzerinden yüklemeyi dene.
  18. Kafama göre xp çıkmadı gitti ;)

  19. Hayata bakış açımı değiştirceğime,hayatı değiştiririm ;)

×
×
  • Create New...