Jump to content

akrobat

Üye
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by akrobat

  1. Değerli üstadımlarım sorum şu ccboot sistemleri için windows 10 vhd imajları yapmış ve paylaşmış bir  arkadaş fakat imaj uzantısı rpd olarak gözüküyor bunu nasıl açabiliriz bilginiz var mı? resim olarak https://resimyukle.io/r/ar5d7AgmYF

    ssd ekle dedim hata verdi disk kısmından, Benim amacım bu kalıbı vhd uzantılı dosyalar gibi hdd'ye yazdırmak. paylaşmış olduğum resimdeki iso dosyası bağlantısına bir türlü ulaşamadım sanırım yetki istiyor ve ama aynı uzantı bu linkteki verilen dosyadada var. Bu rpd uzantılı windows dosyalarını nasıl yazdırırız hdd'ye bilgi verebilirseniz çok sevinirim. linki https://drive.google.com/file/d/16tbMXw8N8zYUkmAeeaBXUDo7mvLLq0G0/view

     

  2. Senkron2, 03.01.2022 - 01:55 yazdı:

    limitsizamcadaki gibi sıfır reklam orjinal bluraydan çevirme direkt link imkansız. O adamın olayı başkaydı, yerli olup sinemaya giren filmi dahi orjinal olarak dönüştürüp atıyordu. Kuvvetle muhtemel sinemanın birinde yetkili veya çalışandı. Tüm filmleri orjinal kayıttan convertti çünkü

     

    https://www.warezturkey.org/tags/1080p/ Bi göz atmakta fayda var kendim kontrol etmedim ama reklamsız iyi kalitedir diye düşünüyorum

    o arkadaşın arkasında sağlam bir ekip vardı, hemde öyle böyle değil basit bir ekip değil, bahsettiğiniz yerli olsun yabancı olsun filmleri yurtdışından diskleri getiren türkiyedeki her film sitesinin %100 kaynağıydı. O ekibin sitesi sadecebluray.com du. site sunucu fiyatlarının artışı yüzünden kapandı. Özellikle sadecebluray sitesinde bir film normale açılmadığı sürece hiç bir sitede o filme rastlanmazdı o siteler o filmin normale açılmasını dört gözle beklerdi. Dediğiniz gibi reklamsız filmleri verirdi kaliteli bir şekilde. Sadecebluray sitesinin bir üyesi olduğum için bunları konuşuyorum. limitsizamca ve özellikle sadecebluray sitesi gibi büyük bir arsive sahip olan bir site bir daha gelmez. Umarım ilerde tekrar açılırlar.

    • Like 4
  3. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünya üzerinde benzeri bulunmayan bir anlayışla iki farklı ve önemli unsuru bir arada taşıyan milli bayramımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun. Başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.Saygılarımla.

    • Like 6
  4. Atatürk, yirminci asrın en büyük gerçeğini yaratan adamdır. Ruhun şad mekanın cennet olsun paşam benim! Adını Türk tarihine altın harflerle yazdıran büyük şahsiyet sen Türk milletinin kalbinde ebedi yaşayacaksın.

    2655918_810x458.jpg

     

    • Like 2
    • Thanks 2
  5. forjest, 58 dakika önce yazdı:

    Linkte sorun yok,şimdi baktım. Tarayıcınızın geçmiş ve çerezlerini ccleaner veya üzerinden temizlik yaparak tekrar deneyin. Ya da,farklı bir tarayıcıdan deneyin indirmeyi. Vpn proxy vb. yapılandırmalar kullanıyorsanızda bundan kaynaklı olma ihtimalleride olabilir belki. Sorun olmadığını belirtmek için yorum belirttim yani çalışıyor link değerli kardeşim.

    teşekkür ederim değerli bilgilendirme için vpn ve proxy kullanmıyorum. Opera vpn den bile giremedim turbobite linkine ve daha sonra baktım bütün sitelerde paylaşım yapılan turbobit linklerine de girmeyince turbobit te kısa sürelide olsa sıkıntı olduğunu anladım. 

    • Like 1
  6. ronaldinho424, 5 saat önce yazdı:

    wxZZ4D.pngb9Kw3G


    .: Kurulum Notları :.
    # 1.6.7 Eski Sürümler Çalışmaktadır.
    # Seçilen Programların Eski Sürümleri Otomatik Kaldırılır.
    # Seçilen Programların Ayarları Otomatik Yapılır.
    # Program Seçimleri Otomatik Duruma Göre Gerçekleşir.( Sistemde Yüklü Değil veya Güncelleştirme Gerekliyse Otomatik Seçim Yapması Sağlanmıştır. )
     

    Linkte problem mi var bu siteye ulaşılamıyor hatası veriyor.?

  7. Değerli arkadaşlar bu sorun genel  mi bilmiyorum bir kaç kez karşilaştım. Acronis True Image 2019 ile clonlama yaparken ilk başta sürücüyü kitledi ve pc kendine reset attı daha sonra yeniden başladığında clone izin verdi. Acronis True Image 2019 da sıkıntı olduğu zaman  eski sürümlerini kullandığım zaman clone izin vermiyor. Bu kilitlemeyi nasıl kaldırırız diskten onu merak ettim. 

    Sorun bu 

    1.jpg

  8. mustafakarasan, 11 saat önce yazdı:

    ben zaten kötülemedim eksikleri var dedim bu işler sizlerde bilirsiniz konuşarak eksikler giderilir projeyi kötüleyen yok projenin ilk sürümünden beri takibindeyim.sakın yazdıklarım yanlış anlaşılmasın yazdıklarımda kimseye hakaret falan yok.tekrar bu projeyi hazırlayanların eline koluna sağlık diyorum 

    mustafakarasan kardeşim zaten öyle bir durum yok ve sizin katkıda bulunmak adına yazdığınız güzel ve değerli düşüncelerinize (bende aynı düşüncedeyim sizin gibi) karşılık bende düşüncemi söylemek istedim :) Multiboot 'un hataları ve eksikleri yönleri zamanla giderilir zaten hatta daha geliştirilir.

    • Like 1
  9. mustafakarasan, 25.07.2019 - 17:53 yazdı:

    aslında bukadar teferruata gerek yok  gerçi üstadlar daha iyi bilir.ben sadece kullanıcıyım.ama "reklam yasak" multiboot projesi var  o sitenin yaptığı  onda Windows kurulumuna girince orda Windows 7   windows8 Windows 10 olara ayrı ayrı 32 ve 64 bit kurulum seçeneği var onu boot.wimden çekiyor  sonra hangisini seçtiysen örnek Windows 10 64 bit seçtik ön yükleme yapıldı önüne ekran geliyor orda win10 klasorunun içini gösteriyor orda istediğin isimde istediğin sayıda install.wim dosyaısnı seçiyorsun sonra önüne kuurlum başlıyor ister aio olsun ister 32 ve 64 ayrı ayrı olsun hepsi aynı klasörde  dosyayı seçtikten sonra kuracağın sürümü seçiyorsun pro home gibi kurulum aynen devamm ediyor   bu şekilde basitbir yöntem yapmışlar   bu arada aynı win 10 veya win 7 veya win 8 klasöründen wim veya esd olarak kurabiliyorsun pascal multibootda çok güzel bir kaç eksiği var düzeltilip Windows kuurlum olayı klasörler falan daha aza indirilebilir çok karmaşa oldu  böyle

    Değerli mustafakarasan kardeşim bu multibootta sitedeki diğer multibootlar gibi zamanla gelişir ve güncellenir sabit kalamaz zaten hazırlayan arkadaşlar emek verip hazırlamışlar ellerine sağlık.

     

    • Thanks 2
  10. crasadure, 41 dakika önce yazdı:

    Multiboot toolkit v2.3.0 in oluşturduğu partisyon yapısı v2.2.0 dan farklı. Bu sepetten dolayı multiboot toolkit v2.2.0 kullananlar v2.3.0 i kullanmak için flash belleği formatlayip v2.3.0 ile baştan kurmaları gerekir.

    Bahsettiğiniz 15 nolu Update multiboot seçeneği ; mevcut sürümü bir üst sürüme yükseltmek için DEGİL

    Mevcut sürümde bir bozulma yada  dosya silinmesi olursa ,mevcut sürümdeki hataları onarmak için kullanılmaktadır.

    Değerli bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim değerli crasadure hocam.

  11. Değerli crasadure hocam her zamanki gib yine güzel ve ayrıntılı harika bir anlatım videosu olmuş ellerine emeklerinize ağzınıza sağlık değerli hocam.

    Değerli hocam size bir soru sormak istemiştim. Sorum şu Multitoot toolkit v2.3.0 versiyonunda extra menü kısmında Uptade Multiboot 'u kullanarak eski versiyon olan arkadaşların sistemini güncelleme olma durumu yokmu?  Son attığınız videoyu izlerken siz eski versiyon olan sürümlerin silinerek sıfırdan kurmamız gerektiğini söylediniz ve bazı yeni dosyalar olduğunu masaüstünde gösterdiniz benimde o an aklıma yapımcının yeni versiyondaki extra olarak verdiği bölümde yer alan 15 numaralı Uptade Multiboot 'la güncelleme yapılabilirmi acaba  olabileceğini düşündüm ki sizde bunu denemişsinizdir varsayımında bulundum ama yinede sorumu sormak istedim. Yapımcı da yayımladığı video da sıfırdan kurulum yapmış sanırım. Bu arada iPXE olayı dediğiniz gibi çok geniş bir olay gibi görünüyor ve bu konuya vakıf  olan arkadaşlar forumda ayrı bir bölüm açılıp bu konu hakkında bilgilendirme vs paylaşım olursa çok çok güzel olur ve sürekli geliştirilir.

    • Thanks 1
×
×
  • Create New...