Jump to content

akrobat

Üye
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

2038 profile views

akrobat's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

64

Reputation

  1. Değerli üstadımlarım sorum şu ccboot sistemleri için windows 10 vhd imajları yapmış ve paylaşmış bir arkadaş fakat imaj uzantısı rpd olarak gözüküyor bunu nasıl açabiliriz bilginiz var mı? resim olarak https://resimyukle.io/r/ar5d7AgmYF ssd ekle dedim hata verdi disk kısmından, Benim amacım bu kalıbı vhd uzantılı dosyalar gibi hdd'ye yazdırmak. paylaşmış olduğum resimdeki iso dosyası bağlantısına bir türlü ulaşamadım sanırım yetki istiyor ve ama aynı uzantı bu linkteki verilen dosyadada var. Bu rpd uzantılı windows dosyalarını nasıl yazdırırız hdd'ye bilgi verebilirseniz çok sevinirim. linki https://drive.google.com/file/d/16tbMXw8N8zYUkmAeeaBXUDo7mvLLq0G0/view
  2. Değerli arkadaşlar konuyu umarım yanlış yere açmamışımdır. Bu https://otukenim.xyz siteye yaklaşık 1 aydır giriş yapamıyorum. Bu site western filmlerin olduğu bir site. Site kapandı mı, bakıma mı girdi? bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  3. Ellerine sağlık Senkron2 kardeşim paylaşım için çok teşekkür ederim.
  4. o arkadaşın arkasında sağlam bir ekip vardı, hemde öyle böyle değil basit bir ekip değil, bahsettiğiniz yerli olsun yabancı olsun filmleri yurtdışından diskleri getiren türkiyedeki her film sitesinin %100 kaynağıydı. O ekibin sitesi sadecebluray.com du. site sunucu fiyatlarının artışı yüzünden kapandı. Özellikle sadecebluray sitesinde bir film normale açılmadığı sürece hiç bir sitede o filme rastlanmazdı o siteler o filmin normale açılmasını dört gözle beklerdi. Dediğiniz gibi reklamsız filmleri verirdi kaliteli bir şekilde. Sadecebluray sitesinin bir üyesi olduğum için bunları konuşuyorum. limitsizamca ve özellikle sadecebluray sitesi gibi büyük bir arsive sahip olan bir site bir daha gelmez. Umarım ilerde tekrar açılırlar.
  5. Arkadaşlar Einstein E=mc^2 Belgeseli - NTV(Türkçe) 720p veya 1080p Ntv kanalından kayıt alınmış güzel görüntüsünü arıyorum. Bu youtube bağlantısındaki görüntü berbat. Elinizde var ise paylaşırsanız çok sevinirim.
  6. Çok teşekkür ederim üstadım ellerine emeğine sağlık.
  7. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünya üzerinde benzeri bulunmayan bir anlayışla iki farklı ve önemli unsuru bir arada taşıyan milli bayramımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun. Başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.Saygılarımla.
  8. Atatürk, yirminci asrın en büyük gerçeğini yaratan adamdır. Ruhun şad mekanın cennet olsun paşam benim! Adını Türk tarihine altın harflerle yazdıran büyük şahsiyet sen Türk milletinin kalbinde ebedi yaşayacaksın.
  9. Geçmiş olsun @MrRushkardeşim . Allahım acil şifa versin.
  10. teşekkür ederim değerli bilgilendirme için vpn ve proxy kullanmıyorum. Opera vpn den bile giremedim turbobite linkine ve daha sonra baktım bütün sitelerde paylaşım yapılan turbobit linklerine de girmeyince turbobit te kısa sürelide olsa sıkıntı olduğunu anladım.
×
×
  • Create New...