Jump to content

TURBO-54

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TURBO-54

  1. tek kelime ile muhteşem.şuan bu sistemden yazıyorum.hız performans görselik 10 numara.herkese tavsiye ederim.mutlaka indirip kurun.emekleriniz için teşekkürler.yeni çalışmalarınızı dört gözle bekliyorum.
  2. Kasa : Dark Truva Mid Tower  Anakart : Gigabyte 990XA-UD3  İşlemci : Amd FX 6100 3.3  İşlmeci Sğutucusu : Akasa Ak-968 X4  Cooler Ram : 12 GB GSkill + Geil ( 4 GB ) 1600 Mhz  Ekran Kartı : Sapphire HD7850 2 GB 256 Bit DX11.1 O.C Edition ( Fabrika çıkışı overclockludur )  Hard Disk : 1 TB WD 64 MB Öncellek 7200 Rpm  Güç Kaynağı : High Power 750 Watt  İşletim Sistemi : Windows Ultimate 64 - Güncel ( Professional denedim bütün güncellemeler olduğu halde )  Ekran Kartı Sürücüsü : 12.10 ( 12.11 betayıda denedim ) böyle bi sistemle senin tek rakibin nasa olması lazım.. inşallah senin sorununu hallederiz sende bi rahat nefes alırsın...
  3. Ramses kardeşim tean viever den sana her türlü yardım etmeye çalışırım aynısını forum da başka bi arkadaşada teklif ettim.ondan hala yanıt yok.ama en azından sorunu hallederiz yada sorunun tam olarak ne olduğunu anlarız.biraz güven be arkadaşlar biraz güven.pm den team ver şu işi çözelim.ben bu forumda 2007 den beri kayıtlıyım hergün girerim bu foruma sadece giriş yapmam ama şimdi farklı senelerin deneyimini sizin gibi değerli arkadaşlar için kullanmaksa iş değişir..
  4. bak kardeşim sisteminde sorun var halletmeye çalışıyorsun ne kadar güzel.ben bu forumda çok aktif biri değilim ama bilgisayar işnde çok iyiyim eğer yardım istiyorsan sana tavsiyem her zaman profesyonel yardım al. team vieverden sana elinden gelen her türlü yarmı yapmaya çalışırım.düşün taşın ona göre bi karar ver. en ozından olumlu veya olumsuz.
  5. Ramses kardeşim sistemindeki sorun hala devam ediyor mu ???eğer hala sorunun hallolmadıysa sana yardımcı olmak istiyorum.
  6. [img]http://hizliresimyukle.com/showoriginal-228731/resim_01.jpg[/img]Windows Xp Sp3 Plus++ Görsel 2012 Ve Mutlu Son gerçekten adına yakışır bir çalışma olmuş.emekleriniz için çok teşekkür eder yani çalışmalarınızı dört gözle bekliyoruz.ayrıca indirip kullanacak arkadaşlar için performans 10 numara.hiç çekinmeden kurup kullanabilirler.
  7. ULTİMATE KARDEŞİM SAĞ OL VAR OL ELLERİNE SAĞLIK EMEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SAYENDE BENİMDE KENDİME ÖZEL BİR XP;İM OLDU TABİ KENDİME GÖRE BAZI DEĞİŞİKLİKLER YAPARAK.
  8. ARKADAŞLAR VİRÜS VERİ TABANLARI YETERSİZ.BİRDE MALWAREBYTES KISACA ANTİMALWARE PROGRAMINI İNDİRİP Bİ TARATIN TAMAMEN ÜCRETSİZ VE ALANINDA EN İYSİDİR...AYRICA TÜRKÇEDİR... BU LİNKTEN İNDİRELİLİRSİNİZ...KURULUMDAN SONRA PROGRAMI GÜNCELLEMEYİ UNUTMAYIN... http://www.tamindir.com/program/18474/Malwarebytes%E2%80%99_Anti-Malware.htm AYRICA ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM KİMSEYE Bİ KASTIM YOKTUR..BU TÜR ŞEYLER HERZAMAN OLABİLİR....MAKSAT VİRÜS VAR YADA YOK TARTIŞMALARINIDA BÖYLECE ÖNÜNE GEÇMİŞ OLURUM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.TNCTR AİLESİNE ÖZELLİKLE ULTİMATE KARDEŞİME SELAM VE SAYGILAR.
  9. SAYIN ULTİMATE ARKADAŞIM Bİ ARKADAŞ TROJEN VİRÜSÜ VAR DEMİŞ GERÇEKTEN DOĞRU.TROJAN.VkHost adında bunda sizin bi hatanız olduğunu ben şahsım adına eninim.temanızı xp cd içine entegre ettim.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OLMUŞ EMEĞİNİZE SAĞLIK.BAŞARILARININ VE ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLERİM.SAYGILAR...bu linkten inceleyebilirsiniz... http://www.spywaredetector.net/spyware_encyclopedia/Trojan.VkHost.htm
×
×
  • Create New...