Jump to content

djduke

Üye
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

725 profile views

djduke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. eline sağlık. Beklediğim sistem ancak 20h1 mayısta çıkacak diye bilmekteyim... Çok teşekkür eder, paylaşımlarının devamını dilerim.
  2. secure uefi açık... oem kurdu o engel olmuyor bence. .. şu oem sistemin çalışma mantıgını anlamadım fikir yürütemiyorum o yüzden.. sizden sadece bir ricam olucak. 1903 sürümü çıkınca aynen bu iso gibi bi iso yayınlarmısınız zahmet olmazsa.
  3. evet.. 3-4 blgisayarda oem şekilli kurulum yaptı.. 3-4 bilgisayarda ise düz windows kurdu... bana aşırı ilginç geldi.. çünkü kurduğum makina asus ve hp gibi bilinen markalardı.. ama asus anakartlı kendi sistemimde oem şeklinde kurdu... çok enteresan geldi bana.. bu arada oem şeklindeki kurulu windowstan çok memnunum.. teşekkürler.
  4. Öncelikle paylaşımın için teşekkürler. şöyle enteresan bir durumla karşılaşıyorum. Bazı bilgisayar kurulumlarında -desktop-laptop farketmiyor; sizin değişiklikler yaptıgınız şekilde değilde normal win 10 isosundan kurulum yapmışım gibi geliyor masaustu win defender aktif vs.. sebebi ne olabilir.
  5. format attıgınız için recovery artık çalışmaz temiz win 10 isosu ile orjinal lisansınıza uygun yeniden yükleme yapın
  6. laptopumda da denedim aynı yerde hata verdi. yandex teki isodan sistemi sorunsuz kuran varsa isoyu tekrar indiricem. bilgi verirmisiniz.
  7. emeğine sağlık isoyu rufus ile 4 defa farklı usblere yazdırdım ancak yüzde 46 da kurulumda hata veriyor... (yandiskten x64 olanı indirdim)bir saat önce
  8. teşekkür ederim paylaşımın için. paylaşımlarının devamını dilerim.
  9. başarılarının devamını dilerim. sürekli güncel windows 10 paylaşıyorsun tam da istediğim bir şeydi bu.. bir sıkıntın vardı halloldumu arkadaşım.. (daha önce bi paylaşımda söylemiştin)
  10. teşekkür eder bu tarz güncel sistemlerin devamını bizlerle buluşturmanı dilerim.
  11. bende kurulum yaptım test etmeye fırsatım olmadı ancak kurulum sonrası windows versiyonu 14393.0 olarak gözüktü. boşuna indirdim güncel diye. birde iöinde sadece home ve pro hamesingle language sürümü mevcut entpr. yok.
×
×
  • Create New...