Jump to content

ufuktan13

Üye
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ufuktan13

  1. Nice yeni, paylaşmayı ilke edinen üyelere ulaşmak dilegiyle.....
  2. RecoveryMyFiles, benzerlerinin içerisinde en iyi veri kurtarma programı, bu programı kurduktan sonra kurtarmayı dene.
  3. Norton Ghost, ben kullanıyorum, exe dosya boyutu, 1.32 mb. Toplam 10 dakikada image alıp, aynı sürede tekrar kurabiliyorsunuz, hali hazırda kullanıyorum. Hemde TNCXP.nin de image'ını aldım ve ayrıca bir yere daha kopyaladım. Norton Ghost 8.0 (2003) kurulum istemiyor, sadece arkadaşın belirttiği şekilde format atmayacağınız bir bölüme bu programı kopyala>yapıştır yapın. Mümkünse bu bölüm en az 10 GB olsun (ileride sıkıntı yaşamamak için) ve format FAT32 olması daha makbuldür, HDD bölümü NTFS olduğunda sıkıntı yaratabilir.
  4. Dil çubuğundan Türkçe F ekledikten sonra ABD EN ve Q klavyeyi kaldırdım, olmadı, BIOS ayarlarından yapmak mümkün mü?
  5. Öncelikle elinize sağlık, başarılarınızın daim olmasını diliyorum. Teşekkür butonunu da ihmal etmedim. TNCXP'yi sitenizden indirerek kurdum, üstelik 2. CD içerisinde işime yarar programları da kurdum, şu ana kadar hata yok. Kendim Türkçe F klavye kullanıyorum. Karşılama ekranında kullanıcılara şifre belirledim. Ancak Türkçe F klavye ile belirlediğim şifreyi (harf grubunu) açılışta Q klavye olarak girmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim, saygılar. Şimdiden teşekkürler.
  6. ellerinize sağlık arkadaşlar...
×
×
  • Create New...