Jump to content

ttuyji

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

453 profile views

ttuyji's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Sorunu çözdüm.Bu laptopta çift ekrankartı varmış. Setuptan bu ekran kartlarının çalışmaları ayarlanabiliyor. Cihazı aldığımda üzerinde Ati ekrankartını görüyordum. Formatlayınca bahsettiğim problemlekarşılaştım. Nasıl mı çözdüm; Setupa gitdim Ekran kartının modunu FIXED değil DYNAMIC yapyım. Hepsi bu. Saygılar.
  2. [quote name='kral4242' date='09 August 2012 - 02:32 ' timestamp='1344479525' post='1229061'] kardeş erd commanderle açmayı denesene bi [/quote] Denedim, ancak bir sonuç vermedi.
  3. Kardeş cihazı 3-4 keredir formatlayıp sıfırdan kuruyorum. Daha herhangi bir driver kurmayı başaramadım ki.
  4. Saygıdeğer arkadaşlar; Hp g6 i3 işlemcili bir laptopum var. Üzerindeki Win7 home basic işletim sistemini 64 bit ile değiştirmek için cihazı formatlayıp, CD den kurulum yaptım. Herşey normal ilerliyor. Kullanıcı ismini yazıyorum. Son kez bilgisayar kapanıp açtıldığında, "Windows başlatılıyor" ekranında kalıyor. Ancak windowsun açılış sesi geliyor. Hatta Alt F4 yapıp Enter tuşuna bastığımda cihaz kendini kapatıyor. Sanki masaüstü gelemiyor. Bunun üzerine 32 bit denedim. Aynı sıkıntı tekrar oldu. Şu an cihazı kullanamıyorum. Yardımlarınızı ve önerilerinizi benden esirgemezseniz sevinirim.
  5. ARKADAŞIM FAKİH 1,0 PROGRAMI DURUYORMU SIZDE UPLOAD EDEBILIRMISINIZ BENIM PC ANAKART YANDI TUM DOKUMANLAR GITTI UPLOAD EDERSENIZ SEVINIRIM

  6. Lanschool 7.4 crack veya keygen lazım arkadaşlar. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler... [b]Akozdem!R -> Aşağıdakini bir deneyin.[/b] [code]http://uploading.com/files/e8m44mc9/.knuffelaar.rar/ http://uploading.com/files/d7e611m2/crack.rar/ - http://www.4shared.com/file/-0jN0rNw/LanSchoolCrack.html[/code]
  7. Problemi çözdüm. Güvenlik duvarını kapatmam gerekiyormuş.
  8. Kodlarda hata yok kardeş, çünkü web de normal çalışıyor. https://rapidshare.com/files/2183979495/kutuphane.rar buradan siteyi indirebilirsiniz. Paylaşıma açıktır. Saygılar.
  9. Bahsettiğim, internetten bulduğum hazır bir kütüphane takip sitesi. Siteye bağlandığınızda önce kullanıcı adı ve şifrenizi girmeniz gerekiyor. Kullanıcı adı ve şifre girildiğinde sitedeki menüler açılıyor. Lokalde denediğimde bahsettiğim hatayı veriyor. Ancak siteye yüklediğimde çalışıyor.
  10. Asp destekli sayfaları localde çalıştırmak için, Windows7 Ultiname'de iss yi forumlardan aldığım bilgi çerçevesinde yapılandırdım. Halihazırda web de çalışan bir siteyi localhostta çalıştırmak istediğimde, ilk sayfam açılıyor(kullanıcı adı ve şifre ekranı), kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde,aşağıdaki hata dönüyor, Web sitesi sayfayı görüntüleyemiyor HTTP 500 En olası nedenler: •Web sitesine bakım yapılıyor. •Web sitesinde programlama hatası var. Deneyebilecekleriniz: Sayfayı yenileyin. Önceki sayfaya geri git. Ek bilgi Bu hata (HTTP 500 İç Sunucu Hatası), ziyaret etmekte olduğunuz web sitesinde, web sayfasının görüntülenmesini engelleyen bir sunucu sorunu olduğu anlamına gelir. HTTP hatalarıyla ilgili daha fazla bilgi Yardım edebilirseniz sevinirim. Saygılar.
  11. Mucit kardeş, paylaşım için teşekkür ederim. Sanırsam paylaşımların işimi görecek. Mtn kardeş, sana da teşekkür ederim. Dertlenmen bile güzel. Teşekkür ederim.
  12. Merhabalar; Hali hazırda çalışan bir web sayfasını değiştirebilmem için, ASP öğrenmem gerek. Forumun altını üstüne getirdim. Ancak bulamadım. Zafer Demirkol hocanın kitabı elinde elektronik olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum. Yayınevlerinde şuan ASP konusunda hiç kitap satışı yok. Saygılar.
×
×
  • Create New...