Jump to content

GHOST_01

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GHOST_01

  1.     en iyisini yapmışsın..  örnek olarak  shopphp.net in yazdığı eticaret sistemini inceleyebilirsin admin paneli ile birlikte gerçekten hayran  olduğum bir script 2007 den beri geliştirilen bir yazılım..  hala da geliştirmeye devam ediyorlar.. peynir ekmek gibi de satılıyo :)
  2. all in one seo eklentisini kurup  metalarını düzgün girersen skıntı kalmıcaktır...
  3. asp  firma bağımlı bir yazılım ve her şeye hata verdiği  için kendisinden nefret ediyorum diyebilirim. Eğer biliyorsan framework kullanarak (zend codigniter) rahatlıkla yazabilirsin frameworksüz de yazarsın tabi ama kontroller girişler çıkışlar sepet  işlemleri sipariş işlemleri kdv hesaplama kargo kısmı sipariş verme sipariş takibi sanal pos bunların yanında biraz  ajax ile kolay kullanım biraz da güvenlik lazım..  baya bi zaman ayırman gerekecek...  önce daha basit scriptler yazıp sonra eticarete geçmeni tavsiye edebilirm sana.
  4. öncelikle " jquery form validate " diye google da ararsan  işine yarayacak birçok şey bulabilirsin ..   onun dışında html5 özellikleri var required pattern  gibi bunlar da bazı yerlerde işine yarayabilir..
  5. http://www.gigasize.com/get.php/-1100235305/Hirens.BootCD.9.1.rar bi çalışan link bunu buldum dierlerini denemedim ama bunu indirmek ne kadar zormuş yaa paylaşım için tşkürler hehe link yanlışmış yaw bu da deildi gene kaybettim link i :
×
×
  • Create New...