Jump to content

gkozcan

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

322 profile views

gkozcan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Merhaba arkadaşlar ; Ben bir konuda acil yardım istiyorum. Ben Cube Pusher diye bir oyun oynuyorum bu oyun 4 aşamalı ve her aşaması 50 levelli. Ben bu oyunun 1 aşamasının tamamını 2. aşamanında 10 adımını bitirdim. ama bu seviyeye gelene kadar epey yoruldum. Benim öğrenmek istediğim olay şu oynadığım bu oyunları , format çektiğim bilgisayarda kaldığım yerden nasıl devam edebilirim. Oynadığım bu oyunlar nereye kayıt olur. Yardımcı olursanız memnun olurum. Saygılar.
  2. [quote name='TornadoEffect' timestamp='1353009628' post='1256356'] 1-Programı kur ve aşağıdaki dizindeki config.ini dosyasını Not Defteriyle aç "[General]" yazan yerin altına aşağıdaki satırları ekle,kaydet kapat (Mavi renkler eklenecek): [color=#ff0000][b]XP: C:\Documents and Settings\<Kullanıcı>\Application Data\Modiac\Video Converter\config.ini Vista / 7: c:\Users\.......\AppData\Roaming\Modiac\Video Converter\config.ini[/b][/color] [color=#0000cd][b][email protected][/b][/color] [color=#0000cd][b]regCode=4356523654654565455678098765662333232321[/b][/color] [color=#0000cd][b]regExp=[/b][/color] 2- C:\Windows\System32\drivers\etc'ye giderek Host dosyasını aynı şekilde not defteriyle aç ve sonuna aşağıdaki satırları ekle kaydet kapat. 127.0.0.1 www.modiac.com 127.0.0.1 modiac.com 3-"entry.dll" dosyasını programın kurulu olduğu "C:\Program Files\Modiac\Video Converter" at ve değiştir. [/quote] Sn TornadoEffect ; Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Dediklerinizin hepsini yaptım , benim Win7 , program önce registry olmuş gibi gözüktü ancak 5 dk sonra tekrar unregistry durumuna geçti. Bilmiyorum ya ben yanlış yaptım yada bu şekilde olmuyor. Siz bunu deneyip olumlu sonuç aldınızmı bilmiyorum ? Saygılar.
  3. Sn Silver ve arkadaşlar ; Bu program yanılmıyorsam güzel bir program ancak bu programı full yapamadım. Benim cahillime verin. Lütfen adım adım full yapmak için ne yapmam lazım , yardımcı olursanız çok memnun olurum. Convert yapmam gereken epey film var. Saygılar.
  4. Merhaba arkadaşım ; Jrblue arkadaşımızn dediği gibi deepfreeze veya benzeri program yüklü olabilir . Çünkü Deepfreeze programında her türlü işlemi yapabilir gözükürsün ancak makineyi yeniden çalıştırdığında yaptığın hiçbir işlem yapılmamış gibi görünür bu yüzden eğer bu program yüklü ise bu programı aktif dışı bırakman lazım diye düşünüyorum. İnşallah çözümü bulursun. Saygılar
  5. Merhaba arkadaşlarım ; Bende Emekli Kimya Mühendsiyim. Uzun seneler tekstille uğraştıktan sonra , şimdi evde oturuyorum. Zaman zaman bilgisayara bakıyorum. Bilgisayara baktığım zamanlarda değişik programlara bakıp hoşuma giden olursa download ediyorum. Benim birşey dikkatimi çekti , zaman zaman bazı üye arkadaşlarım yaptıkları meslek veya uğraşıları sanki utanıyormuş gibi yazmış , belki ben öyle algıladım. Öncelikle yaşam mücadelesinde bulunmak büyük meziyet o yüzden bütün çalışan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Okuldan mezun olupta iş bulamayan arkadaşımlarımda kendilerini işe çağırdılarda sizmi gitmediniz ? Memlekette işsizlere iş bulamayanlar utansın. Okulda öğrenci olup iyi bir işe sahip olmak isteyen tüm dostlarımada hayatta başarılar dilerim.Herşey gönlünüzce olsun. Saygılarımla
×
×
  • Create New...