Jump to content

clauseover

Üye
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

423 profile views

clauseover's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Merhabalar, kısacık bir sorum olacak, aktivasyon sonrası Acronis True Image ile Windows kurulumunun yedeğini alsak(kurarken kendi oluşturduğu 200 MB'lık alan da dahil) sonradan bu yedeği tekrar yüklediğimizde lisansta herhangi bir sorun yaşar mıyız? Teşekkürler.
  2. Arkadaşlar elektirik kesilmesi sonucu Nortonun kendi dosyalarının hasar görmesi yüzünden çalışamaması gibi bir durum başıma geldi. Burada çok güzel bir özellik eklenmiş. Tek tıkla destek deniler bir sayfa açtı norton ve ingilizcede olsa yapılması gerekenler yazıyordu. Bana indirmem için 1MB lık bir dosya linki verdi açılan sayfada ve indirip dosyayı kurmamı, sonrada yeniden başlatmamı isteyen talimatları uyguladıktan sonra tamamen normal şekilde çalışmaya devam etti. Bence + bir özellik. yeniden kurmak ve güncellemek zorunda kalmadım.
  3. Antivirüs olayı oylamayla veya senin benim şöyle böyle dememle olacak birşey değildir. Her antivirüsün veya komple Güvenlik paketi olan İnternet Security lerin Ne derece iş görür olduğunu çoğu insan deneyimlerinden bilir. Elimin altında en az 5 Virüs koruma programı bulundurum her zaman. Bu güne kadar Neredeyse her popüler yazılımı kullandım. Yazdığımız yorumlar bu programların şu anki durumlarını göstermekten öteye gidemez yani demem o ki en iyi dediğimiz programı yarın 1 virüs darmadağın eder bizde gelir burda yerden yere çalarız. Şu ana Kadar Bir virüs tarafından etkisiz kılınamayan 2 antivirüs gördüm. 1.si Nod32 3. sürüm ve sonrası, 2.si ise Norton 2009 serisi. Kaspersky önceki sürümleri ve 2009 Serisi, Avira premium serisi, avast, Pandanın en pahalısı Global Protection 2009 bir virüs tarafından Fonksiyonları bastırılıp devre dışı kaldılar. Nod32 nin ilerlediği yol iyi ama henüz yeterince Koruma sağlamıyor. Haytonun dediği gibi iyi antivirüsler Biraz fazlaca tedirgin davranabiliyor ama sonuçta güvenlik için belirli şeylerdende feragat etmek gerekiyor. Siz hem her virüsü bulsun hemde Yanlış alarm olmasın diyorsanız bunun pek mümkün bir olay olduğunu sanmıyorum. Şu an itibariyle piyasaya yeni bir virüs çıkarsa ve bu virüs yeterince akıllı ise En iyi olduğu söylenen Tüm antivirüs programlarını atalatabilicektir. Önemli olan nokta burada Programı atalatabilse bile antivirüsünüzü bu virüsün Alt edememesi olmalıdır. Varsın Dünyanın en iyisi seçilsin varsın kullanıcıların %99.9 u x antivirüsü kullansın bu o programın gerçektende en iyi olduğu anlamınamı gelir ? Bu sadece Reklamının iyi yapıldığı anlamına gelir. Gerçek Gücünü kullandıkça başka insanlar aynı virüsten sistemlerini koruyamazken siz bu virüsten etkilenmediğiniz zaman anlayabilirsiniz.
  4. Toplamda 900 GB lık veri bulunan Bir Sistemin tam tarama süresi. Sistem : intel Core2 Duo E8200 2.66 Ghz CPU 2 GB DDR2 800 Ram 750 GB + 320 GB Samsung SATA2 HDD ATI HD4850 512 MB VGA Gigabyte EP35C-DS3R Anakart. İşletim Sistemi MXP 2009 V.2
  5. Nortonla temizleyemediğim virüs henüz çıkmadı benim karşıma, diğer arkadaşlarda bu tip örnekleri yazarsa bilgilenmiş oluruz. Nortonun kırılma olayına gelince norton kendisi kaçak kullanıma müsade etmek istemeseydi norton sistem dosyalarındaki korumayı kaldıran seçeneği içerisine koymazdı, bu o programın kırılabilir olduğu anlamına gelmez. Bu daha çok virüs örneği toplamak ve virüs veritabanını genişletebilmek için yapılmış bir ticari oyundur. İlk mesajımdada yazdığım gibi kasperin açılmasını bile önleyen virüs nortona tık diyemedi bumudur kasperin sağlamlığı. Araştırıp deneyip öyle yorum yazalım düz mantık üretip anlayamazsınız bir antivirüsün dayanıklılığını. Bence nortonun tek kötü yönü virüslü dosyaların tamirinde başarız olması bunun dışında eline su dökecek program görmedim G-Data da dahil buna.
  6. Trial reset i upload ettim Umarım faydalanırsın.
  7. Ben Orjinal Nortonun Sitesinden Norton İnternet Security 2009 u indirmiştim ama şu anda bende açılmıyor Türkiye sayfası. Normalde 15 Gün Demosu ama ben Trial Reset ile 90 Gün yapıyorum Süreyi .malesef 90 gün sonunda Programı kaldırıp yeniden kurmak gerekiyor bunun dışındabir sorun olmuyor. Sen Nortonu Orjinal Stesinden Demo olarak indir ben Trial Resetini Upload edip eklerim. Norton Trial Reset linki http://netload.in/dateiMwbVKdwwUf/Norton 2009 (NAV + NIS) - Crack only.zip.htm[/CODE] Arkadaşlar bu Dosya Pc nizde Microsoft .Net Framework 2.0 Kurulu değilse çalışmaz. bir ikinciside Ativirüsler Bu dosyayı Virüs olarak görmektedir ama benim gördüğüm kadarıyla sadece Crack olması nedeniyle bu dosya virüs sıfatında görünmektedir. Yaptığım Tam sistem taramalarında Bu dosyanın kullanımı sonrasında pc de bir virüs kalıntısı belirtisi yada herhangi bir anormalite görmedim. İsteyen bu uyarıyı dikkate alsın indirmesin ama üstüne basarak söylüyorum kesinlikle Bulaşıcı bir virüs veya benzeri değildir. Dosyann Zip şifresi 123456 dır. İçerisinde İngilizce Kullanım şekli anlatılmıştır. Yarın Trükçesini Eklerim. Umarım faydası dokunur.
  8. ben bir kaç deneyimimi yazmak istiyorum. Mesela Bir çok antivirüs proramı ile deneme yapmama karşın en iyi sonucu hep norton internet security 2009 ile aldım. Yorumum tarafsızdır arkadaşlar hiç bir programın avukatlığını yapmak gibi bir durumdada değilim. Örneğin daha önceki gün ve bu gece 2 pc geldi. Yapılan uygulamaları karışık olarak yazacağım . pc lere bildiğimiz kavo amvo exe türevi olan bir virüs bulaşmıştı. Ama her ne hikmetse Avast 4.8 Home Edition ve Avira Antivir Kurmak istediğimde Programlar kurulumun ardından hiç bir şekilde aktif olamadı hep başlaması engellendi. Nod32 zaten hiç bulmadı bu virüsü. Fakat şunu belirteyim avira yüklü bir pc ye virüslü makinenin harddikini takınca virüsü canına okudu. Diğer taraftan Norton bu virüsün etkisinde kalmadan açıldı. Avast ise açılmamasına rağmen tarama modu çalışabildi fakat güncelleme servisini engeledi virüs ve güncellenemedi. Norton ise hiç bir etki alında kalmadan güncellemelerinide yükleyip virüsü silebildi. Kaspersky Key sorunu yüzünden tercihim değil ve Land saldırısında bulunan explot virüsü yemiştim bir ara Norton harici bir programla silememiştim(KAV 2009, KIS 2009, Panda Global Protection, Etrust yeni adıyla CA internet Security , Avast Avira ESET Nod32 ve Smart Security ). Sadece bu virüsü Norton internt security ile silebilmiştim, bu arada bu olay 2009 Martında yaşanmıştı ve bu yüzden Kasperskydanda soğumuştum. PC yi kasmaması ve üzerinde değişiklik yapılmamış dosyaları tekrar tekrar taramaması gibi özellikleri yüzünden Performansıda çok hoşuma gitti ve şu aralar açık ara Norton IS 2009 ilk tercihim.
  9. 2004 Bil.Tek.Prog mezunuyum. Web tasarım ,bilgisayar bakımı ve satışı (kendi dükkanım var ite kaka geçiniyoruz işte) program yazıyorum, uydu cihazlarını ayarlıyorum,video kayıt işleri ADSl kurulumları vs.vs ne iş varsa yapıyoruz ama karnımız gene zor doyuyor.
×
×
  • Create New...