Jump to content

sorguc

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sorguc

  1. eyvallah dostum ben teşekkür ederim bende gösterdiğiniz ilgiye karşılık olarak bunun artık o sorunu vermeden nasıl ghost alabiliriz bunun resimlerini ekleyeceğim,biosda ufak bir değişiklik yapmamız gerekiyor,ghostu çalıştırıp yedek almak için Pc yeniden başladığın da bu ayarı yapıp F10 yapıp bırakın ghost alma başlayacaktır. ama her anakartta aynı değil,ben Asus P5KPL de yaptım onu ekleyeceğim. NOT : Yalnız Ghost işlemi bittikten sonra eski haline getirmeyi unutmayın bende sorun çıkmadı eski haline getirmediğimde her anakart ta aynı olmadığı için sorun çıkarabilir.
  2. ve artık bu sorunun çözümünü de buldum bios da sata ayarların da ghost almadan önce ufak bir değişiklik yapınca sorun ortadan kalkıyor tabi bu her anakartta aynı değil.
  3. slm arkadaşlar aynı sorunu 1-2 gün önce bende yaşadım format atmadan kurtarmanın bir yolu var bende arkadaşın yardımı ile öğrendim xp açılışta xp cd sini takıp cd den başlatıyoruz sürücülerin olduğu alana geldiğimizde disk te kaç sürücü varsa onların dışında kalan BOOT yazanları siliyoruz eğer bölümlenmemiş alan varsa onlara karışmıyoruz yeniden başlat yapıp aynı yere tekrar dönüyor ve C yi seçip devam ediyor yükle diyoruz gelen kısım da 3 seçenek vardı hatırladığım kadarı ile orda OLDUĞU GİBİ BIRAK seçeneği var onu seçiyoruz bir klasör ismi gelecek klasör ismi isteyecek yazanı değişmeden sonuna herhangi bir harf yazıp "yoksa olmuyor" enter diyoruz dosyaları kopyalama sayfası çıkacak dosyaları kopyalamaya başlamadan pc yi resetliyoruz bunu iyi ayarlamak gerekiyor kopyalama başlaman reset atıyoruz ve ve cd yi çıkarıp açılmasını bekliyoruz umarım format atmadan kurtarırsın
×
×
  • Create New...