Jump to content

serdar1406

Üye
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by serdar1406

  1. Arkadaşlar bana FlippingBook PDF Publisher v2.* sürümü lazım. Birde http://www.digital-brochure.com/ sitesine bakabilirsen buda e-dergi hazırlamak için sanırım, ben anlayamadım. Yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
  2. Arkadaşlar bana Adobe Creative Suite v.5.5 Web Premium MultiLangual lazım ama bunu bize bulma konusunda yardımcı olsanız bile dosya boyutu çok fazla olduğu indirmek için işkence çekmemek adına ya mediafire gibi neredeyse mükemmel bir upload sitesine koymanız lazım yada parça parça bulup diğer upload sitelerine yüklemelesiniz demektir. Eğer parça parça bulursanız lütfen önce flash tan başla. Yardım ederseniz çok sevinirim
  3. Benim acil olarak Kvisoft FlipBook Maker Pro 3.X (son versiyonu 3.5) programına ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  4. Çalışmasını çok isterdim ama bende windows 7 kullanıyorum ve maalesef programı bir türlü çalıştıramadım.
  5. sorunu çözdüm fakat anca yazabildim. acronis true image 2010 programı engelliyormus. bunu kaldır ve sorun kalmadı. lazım olana bunu denemesini tavsiye ederım
  6. sanırım benım eskı okulda kullandıgım defter.us dıye bır adrestı. onu kullan hocam
  7. bendekatılımsız hazırlama ıle ılgılı bırseyler arastırmak ıstedım ve tnc nın katılımsız bolumune baktım. orda cok basıt bır sekılde hazırlanmasını saglayan bır program varmıs bıraz ınceledım ve sımdı ındırıyorum. sende bak ıstersen oraya. link casagıda kolay gelsın.
  8. ARkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mudur?
  9. Arkadaslar ben burdan Perfect XP Format CD Edition 2010 V.2 indirdim ve bunu hazırlayana arkadasın dıger sıstemlerınıde cok ıyı calısıyor. Şımdıkınıde cok begendım ve onuda kullanmak ıstıyorum fakat bunu dıger bılgısayarlara kurdugum zaman hersey normal calısmasına ragmen sadece dosya paylasımında bulundugumda ag baglantılarında bılgısayarı goruyorum dosyayı goruyorum fakat bır turlu dosya ıcıne gıremıyorum yanı dosya paylasımı yapamıyorum. bılgısayarlarda netopschool kurulu ve cok guzel kullanılıyor. agda haberlesme var yanı ama dıgerı olmuyor. bıryardımcı olursanız sevınırım.
  10. Dostum soyledıgın dosyayı indirdim ve dediklerini uyguladım. sorun kalmadı. Tekrar teşekkür ederim.
  11. Arkadaşlar ben windows 7 ultimate kullanıyorum ve ilk türkçesi çıktığında indirdiğim orjinal windows 7lerden birisi. Şimdi harddiskimin ikinci parçasındaki filmlerimin bulunduğu bir klasörü ağ üzerinden paylaşmak istedim. O zaman yaptığım birşey yüzünden (ki ozamanda paylaşmayı başaramamıştım sanırım aylar önceydi bu olay)yeni aldığım taşınabilir harddiskime klasörü taşımak istiyorum. Bırakın taşımayı yani kes yapıştırı, kopyala yapıştır bile yapmama izin vermiyor. İçinde 60 tane bir dizinin bölümleri var. son bölümlerden 5 tanesine izin veriyor herşeryi yapmamı ama diğerlerine ne kes-yapıştır, ne kopyala-yapıştır, nede silmeme izin veriyor." Bu eyleme gerçekleştirmek için izin gereksiniminiz vardır. Bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için bilgisayar yöneticisi size izin vermelidir" diyor. Başka bir film klasörümde ise klasör simgesimde kilit işareti var ama bune istediğimi yapabiliyorum. Bu klit işaretininde ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bana yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
  12. dostum rapidte olsa guzel olur ama bır tanesını olsun lutfen. ellerıne saglık.
  13. Arkadasım benım bır dızustu bılgısayarım var. Acer Aspire 5710. 5710dan sonra bır harf yok . bırde kasanın altında (JWD50) yazıyor. Herkes bılgısayarına windows 7 kurdu ama ben acerın ınternet sıtesıne baktım windows7 suruculerı yok. bende kurmak ıstıyorum ve acıkacası ozenıyorumda mıllettten. ınternet sıtesınde bılgısayarın teknık ozellıklerını buldum ve en alta onların linkini koydum. bunların wındows 7 suruculerını bulmamda bana yardımcı olabılırsen sevırınım. yardımların ıcın sımdıden tesekkur ederım. http://www.acer.com.tr/acer/product.do?link=oln85e.redirect&changedAlts=&kcond48e.c2att101=-1&CRC=2759084358#wrAjaxHistory=0[/CODE]
  14. ya arkadaslar keymakerı nasıl kullanıyoruz bır anlatsanız. ben bırsey anlamadım
  15. arkadasıalr ellerınıze saglık cok guzel bır paylasım buda fakat bır seyı merak edıyorum. nette bu acronıs tru ımagenın hep home surumu var. bu programın profesyonelını goren var mı acaba.
  16. kardesım ellerıne sdaglık ılk tesekkur ve mesaj benden. win 7 di kurmayı düşünüp kolları sıvadım. tek korkum program sıkıntısı olacaktı ama sızın gıbı arkadaslar sayesınde bu korkum kalmadı.
  17. ben programıda ıstıyorum. hatta anlatırsanız bırazda sevınırım.
  18. arkadasım bendehp pavılıon dv5-1245et notebook bulunuyor. bunun xp drıverlarını verebılırsen sevınırım.
×
×
  • Create New...