Jump to content

memothegreat

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About memothegreat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

memothegreat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1.     İşte adı üzerinde tek dil  var sürümde :D
  2.     Temiz kurulumuda windows 10 home single language olarak yapmalısınız. Başka sürümde etkinleşme olmayacaktır.
  3. Aktifleşir hocam. Eğer 8den 10 a yükselttikten sonra etkinleştiyse. Temiz kurulum sonrasında da otomatik etkinleşcektir. Ben laptopumu 8den 10a yükselttim. Etkinleşti sonra temiz 10 kurdum oda otomatik etkinleşti ama ben yine de ne olur ne olmaz diye yedek almıştım. Size de onu tavsiye ederim. Keyinizi bilmeniz birşeyi değiştirmiyor zaten. Bilsenizde key yerine yazdığınız zaman keyi kabul etmiyor. Yükseltme ile alınan windows 10lar hardware id ile internete bağlanınca microsoft serverları tarafından otomatik etkinleştiriliyor.
  4.   Hocam şimdi öncede adsl maksimum 8mbit veriyorlardı işte. Sonra bunu 16mbit e çıkardılar 8mbitlik paketleri kaldırdılar ismini de ultranet yaptılar bu yani.
  5. Malesef hocam bir değişiklik olmaz. Değişiklik olması için yukardaki arkadaşın önerdiği gibi fibernet ya da hipernet olması lazım bölgenizde, oda yok. Ultranet dediğiniz şuan normal kullandığınız adsl işte. 
  6.  Bugün bir arkadaşın pc yi bununla home kurdum sorunsuz teşekkürler.
  7. Hocam bir sorum var usb ve dvd diye neden 2 farklı sürüm var? Yani farkı ney? Sonuç olarak aynı iso değil mi ikiside?
  8. Fn+numlock kombinasyonu ile o tuş sorunu çözülüyor... Sistemi 4-5 gündür test ederek kullanıyorum bir çok modifiye xp sistem denedim şimdiye kadar en başarılı bulduğum sistem diyebilirim. Tebrik ediyorum ve çalışmalarınızın devamını diliyorum. Sadece bir sorum olacak güncellemeleri tamamen kapatmışsınız.. Açılamıyor acaba açma imkanım var mı?
×
×
  • Create New...