Jump to content

ali kemal

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Skype
    aka1661[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com
  • Google+
    aka6116[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com

Profile Information

  • Male
  • bursa/ orhangazi
  • SADECE TNC XP ARTIK

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ali kemal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. http://www.yardimx.com/haber/bilgisayarinternet/zip-sifresi-kirma.html arkadaşalar bunu deneyin mutlaka ben taratmaya başladım bile şifre gerektirmiyo kurulumda ve full versyonu umarım buluruz.. işe yarar sa mutlaka cevap veririm .. [warning][color="#000000"][b]DİKKAT: Flood Yapmak YASAKTIR, Ard Arda İleti Göndermek Yerine [img]http://i46.tinypic.com/289kcyd.jpg[/img] Butonunu Kullanarak İlk İletinizi Düzenleyiniz. Uyarı aldınız.[/b][/color][/warning]
  2. bu verdiğiniz adreslerden birinden indirmemiz yeterlimi.katılımsız dediğmiz için şifre gerektirmeden full sürümümü kullanmışmı olcaz. bilgilendirireniz sevinirim ..
  3. işe yaramadı . şimdi ilk veridğiniz siteden dowloand yapıyorum birde o programı denicem ..
  4. evet deniyorum şimdi. bu zip leri açan bir program vardır mutlaka ama . inşallahaçarım. benim merak ettiğim kimsemi açamadı böle bir şey .kırabilen bir programı bulmak çok zormuş ben bunu anladım..
  5. winrar ve ip kodu kıran bir program lazım . saatlerdir hatta bir gündür bir zip li dosya avr elimde . onu kırmaya çalışıyorum düzünelerce program denedim diye bilrim ama bunalr gendle demo tarzı full sürüm bulamadım. arpcpr gibi programalr denedim . zip dosyasını kırmayı başaran ve programı e bilen varsa paylaşırsa çok sevnirim. herkese saygılaerımla..
  6. arkadaşlar vegawin in vista yauyumlu versiyonu nu bulamadım.kendis sitesinde de çok pahalı. bilen yad kullanan varsa yardım c olursa çok sevinirim... çok acil lazım bütün işlerimiz o programda yürütülüyor. şimdiden teşekkür ederim.
  7. teşekkürler arkadaşım ayrıca sanada sk8er_boi . aylardır siteden takip ediyorum çok seviyeli bir site bu senin karakterini ortaya koyar . saygılarımla.
  8. arkadaşlar indirmek için ne yapmalıyım ben zır cahilim sanırım kusura bakmayın .... saygılarımla.
×
×
  • Create New...