Jump to content

huseyinkastan

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by huseyinkastan

  1. Bende yeni bir masaüstü bilgisayara, bırak Windows 7 yi, güncel olan 8.1 kurdum onu bile kabul etmedi. Hiçbir drıver yüklenmemişti. Drıver indirmek için destek sayfasına girdim ve sadece Windows10 desteği olduğunu gördüm. Yani kısacası bazı bilgisayarlar sadece Windows 10 destekli geliyor.
  2. Arkadaşlar uzun uğraş sonucu Windows 8.1 kurdum.. Nlite uygulaması ile drıver entegre edip Windows tan çalışır vaziyette kurdum.
  3. Yorumlar için teşekkür ederim. Deneyip sonucu yazacağım. Aslında aklıma şu geliyor. Bilgisayarda ki sürücüleri yedekleyip nlite ile Windows 8.1 e entegre etmeyi deneyeceğim. Olmadı sizin tavsiyelerinizi deneyeceğim.
  4. Yani?, Windows ıso dosyasına Raid sürücüsünü entegre edeceğim. Doğru mu anladım.
  5. Merhaba arkadaşlar. Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. İleri derecede bilgisayar bilgim olmasına rağmen bir konuda takıldım kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Abimin 2008 yılından kalma packard bell masaüstü bilgisayarı var. Bu bilgisayar anakart ide ve raid olarak geçiyor, ahcı modu yok. Dolayısı ile bios tan ide yapınca windows kuramıyorum. Raid yapınca da herhangi bir sata sürücü entegresiz windows sürümünü bilgisayara kuramıyorum. Elimde 2011 den kalma windows 7 sata entegreli iso var ve onu kurabiliyorum. Ben bu bilgisayara ne yaptımsa windows 8.1 veya windows 10 kurmak istediğimde windows logo da takılı kalıyor. Ben bu bilgisayara windows 8.1 veya 10 nasıl kurarım. Şimdiden teşekkürler.
  6. Menüden de anlaşılıyor ie8 olduğu evet ama belki örnek görüntü olabilir diye sormuştum , açıklamada yok çünkü :) . İnternet explorer 8 düşük işlemcilerde tam bir felaket. Neyse silip manuel ie7 kuracağım artık :D.
  7. Şu xp'lere ie8 yapmasanız gerçekten 10 numara. Xp 'lerde ie8 çok aşırı kasıyor. Heleki benim gibi celeron kullananlar için.
×
×
  • Create New...