Jump to content

bomba34

Üye
  • Posts

    193
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

559 profile views

bomba34's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. mesela diyelim ki müşterinin birine express edition kurdum fazla ihtiyacı yok 10 gb lık sınırı geçemez diğerinede standart yada enterprise versiyonunu kurdum birşey farkeder mi ? yani kuracağım şirkete yada kullanıcıya göre sql server sürümünü farklı kursam benim projeme herhangi bir problem yaratır mı ?
  2. arkadaşlar lütfen cevaplandırın işimizin biraz acelesi var ve çare bulabildiğim tek yer burası
  3. peki hangi sürümün lisansını alacağım örneğin ben c# ta sql server ile yaptığım projemi bitirdim satıyorum adamla anlaştım burda yapmam gereken lisanslama nasıl olacak ?
  4. arkadaşlar c#ta örneğin sqlserver 2012 ile bir proje yaptık ve yaptığımız projeyi ticarete dökeceğiz. sqlserver için herhangi bir lisans veya başka birşey alınması gerekiyormu yoksa örneğin access gibi kullanabiliyor muyuz ?
  5. yaşım 18 altı ocak ayında 18 e giriyorum bu extragenç diye bir hesap varmış bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba ? vede maaş hesabı dedikten sonra iş yerinden ne gibi bir onaylama almam gerek ?
  6. Merhaba arkadaşlar staja başlayacağım staj yerinden garanti bankasında hesap açmamı istediler henüz 18 yaşında değilim ocakta 18 e giriyorum. hangi hesaptan açtırmam gerekli ve herhangi bir ücret alınıyor mu yada yılda 2 kez ücret kesimi yapacaklar mı ? banka ya hangi hesabı açtırmak için başvurmalıyım herhangi bir ücret vs. kesilmemesi daha iyi zaten 3 kuruş para alacağız onuda banka yemesin.
  7. o halde http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wn7200nd-150mbps-5dbi-antenli-yuksek-kazancli-kablosuz-usb-adaptor/productDetails.aspx?productId=bd100064&categoryId=103939 bu cihaz işinizi görebilir ancak genede cihazı kullananlardan bilgi almalıyız.
  8. Proje internet tabanlımı olacak , internet tabanlı daha iyi olabilir.
  9. aslında ne için bir program yapılcak hangi ihtiyaç için ona göre bir projeyi belirlesek zaten diğer türlü internetten takibini yaptırabiliriz aynı veritabanlarına bağlantı sağlatıp ona göre internet tabanlı bir uygulama yazarız :)
  10. merhaba arkadaşlar c# ortamı üzerinde herhangi bir program geliştirmek istiyorum örneğin bir depo takip programı gibi ancak ben istiyorumki insanların aslında ihtiyacı olduğu ancak programsız yapabildikleri işler için bir program geliştirmek örneğin okulumuzda rehberlik servisi için bir yazılım gerekliydi bir arkadaşa ödev olarak verilmiş o. bende buna benzer bir proje arıyorum kendimi geliştirebilmek adını zorluk kolaylık önemli değil insan araştırınca herşeyi yapabilir kanımca. sizlerinde yorumlarını bekliyorum :))
  11. Merhaba arkadaşlar bir menü oluşturuyorum ve menüyü Spry Tabbed Panel de yapıyorum herşeyi hazırladım ancak şöyle bir sorunum var üstte menülerin üzerine geldiğimde content alanını değiştirebiliyorum hangi tabın üstüne gelirsem içeriğide açtırabiliyorum ancak bunu site açılırken tüm content alanlarının kapalı olmasını ve sadece tabların üstüne gelince aşağıda content panellerinin açılmasını istiyorum bilindik css menülerdeki açılır menüler içerik alanı mouse üzerine gelindiğin açılacak gittiğindede kapanacak bir türlü yapamadım dosya örneği burda yardımlarınızı bekliyorum.   http://www.mediafire.com/?ap7cisbc5s0z5rq
  12. Öncelikle s.a arkadaşlar. Bugün okuldan geldikten sonra youtubeden müzik dinlemek istedim fakat hoparlör çalıştığı halde ses gelmiyordu windows media playerden açtığımda geliyo. sağ alt köşedeki ses simgesinin çubuğuna tıkladığımda dıl dıl şeklinde bi ses gelirdi artık oda gelmiyo yardımcı olursanız sevinirim. yani kısacası sadece windows media playerden ses geliyo diğer hiç bir aygıttan videodan falan ses yok.
  13. evet kardeş dual 720p işimi görür onları verebilirsen daha iyi olur teşekkürler..
  14. evet oralarada baktım ancak linkler sağlam değil.brrip versiyonları bende var ancak daha iyi bir kalite lazım. en az 720p olması gerekiyor.
  15. orayada bakmıştım ancak linkler kırıktı
×
×
  • Create New...