Jump to content

ugacomtr

Üye
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ugacomtr

  1. Merhabalar @forjest hocam. Birkaç sorunu bildirmek için yazıyorum. Çalışmalarınız için de teşekkür ederim. 

    1- office 2016 var 2021 den farkı nedir onu ekleme gibi bir olayımız olabilir mi? 

    2- tnctr lisans dosyasında şifre istiyor. Aradım ve 123 diye şifresini buldum ama bilmeyen için vb (bazen unutuyorum ben de ) sorun olabilir. şifresiz rarlayıp koyabilir misiniz.

    3- idm yüklüyoruz fakat herhangi bir linke tıklayıp idm ile indirmeye çalışınca aktarılamıyor diye hata vermekte. 

    Şimdilik sorunlar olarak bunları gördüm. Teşekkürler. 

  2. gombak, 08.12.2021 - 04:16 yazdı:

    değerli üstadım bu güzel paylaşımın için teşekkür ederim. acaba hackiton için yani amd ve inteller için mac os'un catalina'nın yanına farklı sürümlerini yani montain ve bigsur'ları ekleme şansımız varmı acaba... ?????

    basit bir işlemse ben yapmak istedim ama zormuş galiba. bigsur en azından olsaydı iyi olurdu. catalina eskide kaldı. 

    • Like 1
  3. hocam 1. aşamada flash biçimlendiriyoruz rufus ile. gpt ve ntfs olarak seçip biçimleyin. sonrasında r-drive ile standart işlemleri yapacaksınız.  rufus ile rdr uzantılı dosyayı yazdırmıyoruz. sadece flashı biçimliyoruz. iyi forumlar. 

  4. Merhabalar. Öncelikle multiboot dosyanız için teşekkürler. catalina eski sürüm osx işletim sistemi olduğundan imaj içerisine daha üst versiyonunu entegre etme yöntemi nedir? 
    Bu konuda yardımcı olabilirseniz kendi osx işletim sistemli usb diskimi hazırlamak isterim. Tekrardan teşekkürler, İyi forumlar. 

  5. Merhaba arkadaşlar. yıllardır çalışan bir programım var. sql veri tabanı kullanıyor. windows formatladım ve artık çalışmayıp hata veriyor. Yardımcı olabilecek veritabanı bilgisi olan arkadaşlardan yardım beklemekteyim. İyi forumlar. 

  6. ademsahin, 2 saat önce yazdı:

    Peki bu sadece yükleyici olarak mı kullanılıyor kurulan orjınal Arch Linux mu yoksa ayrı bir dağıtım mı?

    linuxden hiç anlamam ama bir hackintosh uzmanı olarak bu arkadaşın derlemesini denemenizi öneririm. Kendisiyle de irtibata geçebilirsiniz. Ben sitesinde gördüğüm için size önerdim. Kullanmadım hiç ama hackintosh çalışmalarını kullanır ve kendisini de yakından tanırım. 

×
×
  • Create New...