Jump to content

ugacomtr

Üye
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ugacomtr's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

15

Reputation

  1. selamlar. w11 de nasıl kapanıyor? w10 da kapatılıyor o yöntemleri yaptım ama yaramadı..
  2. selamlar. garip bir sorunum var ve çözüm bulamadım... örnek veriyorum pencere kapatacağım. x çarpıya geliyorum. açıklaması çıkıyor kapat diye. yaw ben istemiyorum böyle bir açıklama. başlatta falan da çıkıyor. bunu kapatmanın bir yolu yok mudur?
  3. üstteki değeri buldum ve yaptım fakat aşağıdakini bulamadı. aratarak isminden bir değer buldum. 0 yaptım fakat düzelmedi. yeniden başlatıp deneyim.
  4. Merhabalar. Resimde de görüldüğü gibi herhangi bir yere mouse ile gelince çıkan açıklama ya da her neyse bu olayı kapatmanın yolu var mıdır? İyi forumlar.
  5. kolay gelsin hocam tekrardan ben. netframework paketi de ekleyebilir misiniz? ya ben göremedim ya da yok. Teşekkürler.
  6. selamlar. ilk sayfadaki linkler calismiyor. konu sahibi ilk sayfaya son mesajlardaki linkleri eklerse sevinirim. iyi forumlar.
  7. Merhabalar @forjest hocam. Birkaç sorunu bildirmek için yazıyorum. Çalışmalarınız için de teşekkür ederim. 1- office 2016 var 2021 den farkı nedir onu ekleme gibi bir olayımız olabilir mi? 2- tnctr lisans dosyasında şifre istiyor. Aradım ve 123 diye şifresini buldum ama bilmeyen için vb (bazen unutuyorum ben de ) sorun olabilir. şifresiz rarlayıp koyabilir misiniz. 3- idm yüklüyoruz fakat herhangi bir linke tıklayıp idm ile indirmeye çalışınca aktarılamıyor diye hata vermekte. Şimdilik sorunlar olarak bunları gördüm. Teşekkürler.
  8. selamlar. puffin web browser vardı. masaüstü modunda açıp kullanıyordum geçmişte. şimdi gene bu şekilde olduğunu düşünüyorum. iyi forumlar.
  9. bu konudakini indirip usb yazdırıp uyumsuz bir bilgisayarda yükseltme yapabilecek miyim?
  10. uyumsuz bir pc var elimde. 2. nesil ryzen apu. bu pc uyumlu değildir diye yükseltemiyorum. yeniden kurulum tabi ki oluyo ama ben yükseltmek istiyorum yol yordam var mıdır?
  11. altyazı açıldığında otomatik türkçeye çevirse keşke...
  12. basit bir işlemse ben yapmak istedim ama zormuş galiba. bigsur en azından olsaydı iyi olurdu. catalina eskide kaldı.
  13. merhabalar. bende de kısayollar çalışmadı, görev çubuğundaki kısayollar çalışmadı. Bir üst mesajdaki hatayı veriyordu. Sistem geri yükleme ile sorunu çözdüm bilginize.
  14. bu resimdeki gibi rufustan formatlayarak deneyin ben böyle yaptım ve olumlu sonuc almıştım. Not: farklı usb cihazdan resim ekliyorum. İyi forumlar.
  15. hocam 1. aşamada flash biçimlendiriyoruz rufus ile. gpt ve ntfs olarak seçip biçimleyin. sonrasında r-drive ile standart işlemleri yapacaksınız. rufus ile rdr uzantılı dosyayı yazdırmıyoruz. sadece flashı biçimliyoruz. iyi forumlar.
×
×
  • Create New...