Jump to content

tuykun

Üye
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tuykun

  1. arkadaşlarım hazırladığım sunumlarda kullanmak için aşağı adresteki gibi hareketli gifler arıyorum. hangi adreste ücretsiz bulabilirim. yardıcı olacak arkadaşıma şimdiden teşekkürler.

    http://www.presentermedia.com/index.php?id=115&target=category&start=80&maincat=animsp#listing_of_items
  2. hazırlamış oldugum powerpoint sunumlarımı oğrencilerim ile(veya internette) paylaşmak istiyorum. düzenlemelerimin değiştirilmesini istemiyorum. içindeki bir harfin silinmesini veya bir harf eklenmesini istemiyorum.ama isteyen okuya bilmeli.yararlana bilmeli. nasıl şifreleye bilirim. nasıl koruma altına alabilirim. bana yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. konuyu yanlış yere açtıysam ilgili yere taşıyınız.
  3. [quote name='Game.Over' date='17 June 2011 - 09:16 ' timestamp='1308302217' post='1030948']
    Lise 2 Bilgisayar Öğrencisiyim.. Zayıf Yok.. Onur Belgesi Aldım..5 Puan ile Teşekkürü Kaçırdım :(
    [/quote]
    "isteyenin bir yüzü kara, istemeyen çingene"
    öğretmenlerinden not isteseydin verirlerdi.

  4. dün(23aralık2010) süperonlineye telefon ettim anında gelip bagladılar. bu gün de ttnete gidip önceki interneti ve hiç kullanmadıgım telefonu kapattıracagım. superonlineyi bir ay deneme ve üç ay ücretsiz kullanacagım. ilk bir ay hızım 50 megabit olacak. şu an 50 megabit hızla bağlanıyorum yani adeta uçuyorum.
    not: bağlantı fiber kablo ile oluyor. yani ttnet in alt yapısını kullanmadan yapılıyor. adana-çukurova ilçesine döşendi.
  5. [quote name='uydu1' date='11 Aralık 2010 - 21:41 ' timestamp='1292104302' post='925018']
    yaklaşık 20 virüs buldu kaspersky temizledikten sonra iş görür sanırım
    [/quote]

    crack programlarını bütün antiirüs programları virüs olarak görür.
  6. NEW YORK - - Microsoft, aylardır bekleyen kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmadı ve söz verdiği gibi 15 Eylül'de Internet Explorer 9 için kullanılabilir bir beta sürüm yayınladı. "Web'in Güzelliği" sloganıyla tanıtılan Explorer 9, daha iyi bir performansın yanı sıra, daha kullanışlı ve pratik bir arayüzün de sözünü veriyor. Google Chrome ve Firefox'un zorladığı firma, oldukça hızlandırılmış ve HTML5 web dili uyumlu E9 ile liderliğini pekiştirmeyi hedefliyor. Tarayıcının en dikkat çeken özelliği, 'flash'a ihtiyaç duymadan video oynatabilmek. Explorer 9'un deneme sürümü geçtiğimiz mart ayında kullanıma açılmıştı. Ancak sadece tarama motorunun hızını sergilemeyi amaçlayan bu sürümde, ek özellikler bulunmuyordu. Kötü haber ise, Explorer 9, sadece Windows 7 ve Vista'da çalışacak, XP'yi desteklemeyecek.

    alıntı

  7. moderatör arkadaşım kusura bakmasın sadece "teşekkür" butonuyla yetinemedim. son günlerdeki en güzel paylaşımlardan biri. meslek öğretmen olunca çok işimizi word yapıyoruz. inanın çok işime yarayacak. tekrar teşekkürler. türkiye seninle gurur duyuyor.

  8. İnanın kurmadım programı sadece indirdim çalışıyor yorumlarını okudum ve upload ettim. External HDD yi bağladığım zaman kurup sizlere soyleyecegim nasıl olacağını.

    madem indirdin önce sen bilgisayarında kur oluyor ve çalışıyorsa upload et. hemen upload yapma. kurulumu bir işkence ve çalıştıramıyoruz.

  9. Cabri Geometry II Plus 1.3

    tnctrbk8.png

    Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, birçok Geometri sorusunu bu program ile çizdim..

    Full sürüm olmayınca Ctrl+C çalışmıyor, demo diyor bu nedenlede Worde atamıyorsunuz.

    Aşağıdaki mesajda 1.3 Sürümünün Full versiyonunu vermiştim.

    Şuan Sitesindeki son sürüm 1.4.3 ama ben denedim pek bir fark yok, 1.3 ile...

    Basit bir kaç örnek :

    cabri.png

    Eskiden Nod32 Cabrinin Patch dosyasına giçbirşey demezdi, ama son zamanlarda Trojen uyarısı vermeye başladı, fakat dosya temizdir veya en azından zararsızdır, yada siz bilirsiniz karar sizin ben söyleyeyimde :lol:

    :dribble:

    Cabri Geometry II Plus 1.3 Full Download

    Türkçe dil dosyası paketin içinde varmı emin değilim, yoksa eğer sadece TR dil dosyası için (8KB)

    http://rapidshare.com/files/240026710/CabriIIPlus1.3_TR_dildosyasi.rar.html

    kardeş bu programın türkçe yamasını sizden ısrarla rica ediyorum. tekrar upload yaparmısın?

×
×
  • Create New...