Jump to content

tuykun

Üye
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tuykun

  1. güzel site ancak aradığını bulmak oldukça zor.
  2. arkadaşlarım hazırladığım sunumlarda kullanmak için aşağı adresteki gibi hareketli gifler arıyorum. hangi adreste ücretsiz bulabilirim. yardıcı olacak arkadaşıma şimdiden teşekkürler. http://www.presentermedia.com/index.php?id=115&target=category&start=80&maincat=animsp#listing_of_items
  3. "pcusta_99" kardeş teşekkürler. tam istediğim gibi oldu. "salt okunur" sekmesiyle slayt çalışıyor. tekrar tekrar sağ ol.
  4. hazırlamış oldugum powerpoint sunumlarımı oğrencilerim ile(veya internette) paylaşmak istiyorum. düzenlemelerimin değiştirilmesini istemiyorum. içindeki bir harfin silinmesini veya bir harf eklenmesini istemiyorum.ama isteyen okuya bilmeli.yararlana bilmeli. nasıl şifreleye bilirim. nasıl koruma altına alabilirim. bana yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. konuyu yanlış yere açtıysam ilgili yere taşıyınız.
  5. [quote name='Game.Over' date='17 June 2011 - 09:16 ' timestamp='1308302217' post='1030948'] Lise 2 Bilgisayar Öğrencisiyim.. Zayıf Yok.. Onur Belgesi Aldım..5 Puan ile Teşekkürü Kaçırdım [/quote] "isteyenin bir yüzü kara, istemeyen çingene" öğretmenlerinden not isteseydin verirlerdi.
  6. [quote name='devrekli67' date='21 May 2011 - 15:12 ' timestamp='1305990746' post='1014841'] bunun hasenat 4 ile ilgisi varmı [/quote] hasenat-4 sürümü hasenat-3 ün bir üst sürümü değildir. "http://www.hasenat.com/" linkini incele istersen.
  7. bu haber ülkemiz için değil. türkiye de olması bayağı bir zaman alır.
  8. birincisi kesinlikle çakma olmamalı. ikincisi bataryası bulunmalı. benQ-siemens almıştım tanınan marka olmasına rağmen bataryanın ömrü bittiğinden ve batarya bulamadığımdan çekmecenin bir köşesinde duruyor.
  9. kis pc yi biraz kasıyor. pc nin performansı iyi derecede ise kis kullan.
  10. kaç defa indirmeyi denedim %99 da takılıp kalıyor. bir türlü %100 olmuyor. acaba linkte sorun mu var EDİT tekrar tekrar denedim. kafede denedim olmuyor. linkte sorun var. %99 da takılıp kalıyor
  11. geç bile kalındı. foruma en çok emeği gecen arkadaşlardan biri. yakışır. başarılarının devamını dilerim.
  12. dün(23aralık2010) süperonlineye telefon ettim anında gelip bagladılar. bu gün de ttnete gidip önceki interneti ve hiç kullanmadıgım telefonu kapattıracagım. superonlineyi bir ay deneme ve üç ay ücretsiz kullanacagım. ilk bir ay hızım 50 megabit olacak. şu an 50 megabit hızla bağlanıyorum yani adeta uçuyorum. not: bağlantı fiber kablo ile oluyor. yani ttnet in alt yapısını kullanmadan yapılıyor. adana-çukurova ilçesine döşendi.
  13. [quote name='uydu1' date='11 Aralık 2010 - 21:41 ' timestamp='1292104302' post='925018'] yaklaşık 20 virüs buldu kaspersky temizledikten sonra iş görür sanırım [/quote] crack programlarını bütün antiirüs programları virüs olarak görür.
  14. kardeş proğramların büyük bir kısmının versiyonları oldukça eski. keşke güncelleyip upload yapsaydın. bence arşivini sürekli güncel tutmalısın. yine de arşivime katkısı oldu sagol.
  15. NEW YORK - - Microsoft, aylardır bekleyen kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmadı ve söz verdiği gibi 15 Eylül'de Internet Explorer 9 için kullanılabilir bir beta sürüm yayınladı. "Web'in Güzelliği" sloganıyla tanıtılan Explorer 9, daha iyi bir performansın yanı sıra, daha kullanışlı ve pratik bir arayüzün de sözünü veriyor. Google Chrome ve Firefox'un zorladığı firma, oldukça hızlandırılmış ve HTML5 web dili uyumlu E9 ile liderliğini pekiştirmeyi hedefliyor. Tarayıcının en dikkat çeken özelliği, 'flash'a ihtiyaç duymadan video oynatabilmek. Explorer 9'un deneme sürümü geçtiğimiz mart ayında kullanıma açılmıştı. Ancak sadece tarama motorunun hızını sergilemeyi amaçlayan bu sürümde, ek özellikler bulunmuyordu. Kötü haber ise, Explorer 9, sadece Windows 7 ve Vista'da çalışacak, XP'yi desteklemeyecek. alıntı
  16. benim win7 de kurulmadı. yukarıdaki pencere çıkıyor
  17. allahım beni namazından çalanlardan gösteriş yapan insanlardan eyleme

  18. moderatör arkadaşım kusura bakmasın sadece "teşekkür" butonuyla yetinemedim. son günlerdeki en güzel paylaşımlardan biri. meslek öğretmen olunca çok işimizi word yapıyoruz. inanın çok işime yarayacak. tekrar teşekkürler. türkiye seninle gurur duyuyor.
  19. kusura bakma kardeş ALINTIlardan nefret ediyorum
  20. tuykun

    Magmasoft

    madem indirdin önce sen bilgisayarında kur oluyor ve çalışıyorsa upload et. hemen upload yapma. kurulumu bir işkence ve çalıştıramıyoruz.
  21. biz neden atamıyoruz? yoksa sen destekli mi atıyorsun kardeş
  22. aynı olay bende de oldu dünya yok ekran siyah
  23. kardeş bu programın türkçe yamasını sizden ısrarla rica ediyorum. tekrar upload yaparmısın?
  24. rapidde ve hotfilede işe yarar mı acaba diye düşünmüştüm. onlarda da işe yaramıyor. yani modeme reset atmaya devam.
  25. ben işe yaradığından emin değilim. ip adresini usa yaptı ama ip sorgulamada yerimi tesbit ediyor.
×
×
  • Create New...